Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit

Termékkatalógus
RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit
Mini PC - raspberry Pi 3 Model B, 8GB NOOBS SD card, doboz, 2.5A hálózati adapter, HDMI kábel 1m, vezetékes egér és billentyűzet, könyv - Adventures in Raspberry Pi (angol nyelvű)
Kód:  RK100a7 Termékszám:  RB-Starterkit2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit

Hivatalos Raspberry Pi Pack 3 a tökéletes beállítás, mely saját mini számítógép. Miniatűr lemez Pi 3 volt sok IT rajongók szerte a világon, és a gyártó elkészítette a komplett csomag aláírása és amely segít elindítani minden felhasználó számára.

Legfontosabb jellemzők

  • Hivatalos tartalmazó csomag, amire szükség van, hogy saját mini számítógép
  • Használhatóság és szép árat
  • Fiction könyv kalandok Raspberry Pi

Raspberry Pi 3

Az alapot egy mikroszámítógép 3 Raspberry Pi B modell utódja a sikeres számítógépek alapján ARM. Meg van egy beépített 64-bites Cortex-A53 processzor frekvenciája 1,2 GHz, 1 GB RAM és egy grafikus chip VideoCore IV. Ez lehetővé teszi a különféle operációs rendszerek, és szolgálhat a nagy média center a nappaliban együtt a TV, és CONNECT a hálózati kártya is alkalmas szörfözés az interneten. Ott szükséges csatlakozó vagy vezeték nélküli interfész WiFi 802.11n és Bluetooth 1.4

Minden egy

Számítógép tárolja az eredeti ügy, amely tökéletesen megvédi az összes alkatrészt és jól néz ki. A telepítés nagyon egyszerű. Ház manuálisan kell nyitni a számítógép be egy lemezt, és egyszerűen harapós zárva. A csomag is 8 GB SD kártya, tápegységek különböző régiók számára, 1m HDMI-kábel, optikai egér és billentyűzet, valamint a sajátos nevelési könyv Kalandok Raspberry Pi angolul.

Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RASPBERRY Pi 3 official Starter Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ