Shop roku 30 dnů na vrácení

Razer Audio Mixer

Termékkatalógus
Razer Audio Mixer
5 1 értékelés
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 4, 6 beépített effektus, kimenetek: 1× XLR, 1× 6,3 mm-es Jack, 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, némító gomb, +48V fantom tápegység, potenciométer
Kód:  MR099t1 Termékszám:  RZ19-03860100-R3M1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer Audio Mixer

Hatékonyabb beállítások és optimalizált produkció a Razer Audio Mixerrel - egy könnyen használható, all-in-one analóg keverő zenéhez és streaminghez. Teljes egészében kontrollálhatod a keverést, hogy stúdióminőségű hangzást kaphass: kiváló, professzionális hang, amely megvalósítása sosem volt egyszerűbb ennél. Felejtsd el a nehézkes szoftvereket, és állítsd be a hangzást könnyedén egy olyan keverőpult segítségével, amely a konfigurálás után teljes egészében hardver alapon vezérelhető. 

A Razer Audio Mixer legfontosabb jellemzői és tulajdonságai

  • Több bemeneti forrást tartalmaz analóg és digitális csatlakozásokhoz - egy közvetlen vonalkimenet a mikrofonhoz és három további csatorna. 
  • A Razer Synapse segítségével a mikrofon, a játék, a zene/chat és a rendszer hangereje tökéletesen kombinálható a hangerő egyedi beállításával vagy elnémításával.
  • A keverő támogatja az XLR-mikrofonokat, és azok kimeneteit egy ultra-tiszta, alacsony zajszintű előerősítővel erősítheted, amelynek ereje -12 dB és 39,7 dB között állítható be 0,75 dB-es léptékben. 

Egyedi Razer Audio Mixer

Állítsd be a hangot a hardveresen vezérelt equalizerrel, kompresszorral és zajkapuval, amelyet további beállításokkal finomhangolhatsz, miközben a keverőpult kezeli az összes hangot - így a készülék erőforrásai felszabadulnak más feladatokra. A mikrofon egyszerű csatlakoztatásával, a számítógéphez való csatlakozással és a kívánt programok Razer Synapse-on keresztül történő hozzárendelésével percek alatt üzembe helyezheted a keverőpultott. Szinkronizáld a Razer Chroma ökoszisztémával, nézd, ahogy világít, hogy jelzi a hangerőt vagy a némítást, és hagyd, hogy a Streamer Companion alkalmazáson keresztül kommunikáljon a közönségeddel. 


Paraméterek

Csatornák száma
4 × Kész!
Integrált effektusok száma
6 × Kész!
Mute
4 × Kész!

Típus

Csatornák száma
4 × Kész!
Integrált effektusok száma
6 × Kész!

Csatorna tulajdonságai

Mute
4 × Kész!

Bemenetek

Jack 3,5 mm
2 × Kész!
6,3 mm jack
1 × Kész!
XLR
1 × Kész!

Kimenetek

Jack 3,5 mm
2 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
3,5 mm Jack Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Audio Mixer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Audio Mixer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Audio Mixer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Audio-Mischpult. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Audio-Mischpult.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ