Doručení zdarma Stellar Blade

Razer Wildcat

Termékkatalógus
Razer Wildcat
Kontroller - Xbox One-hoz
Kód:  MR070x8e Termékszám:  RZ06-01390100-R3M1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Razer Wildcat

Próbálja ki magát profi játékosként, élvezze a játékot a legnagyobb sebességgel! Az Xboxhoz tervezett új Razer Wildcat játékvezérlővel ez pofonegyszerű. A vezérlő elsősorban versenyekhez, hosszú lefolyású játékokhoz készült, kifejlesztését korunk legjobb e-sportolói segítették. Ennek eredménye egy felső kategóriás játékvezérlő lett, korábban nem tapasztalt testreszabhatósággal. A design kialakításakor az egyik fő cél az volt, hogy ergonomikusságának köszönhetően több órányi játék se legyen fárasztó vele. Szintén fontos megemlíteni, hogy rendkívül könnyű a hagyományos vezérlőről a Wildcatre átváltani, mivel a két vezérlő hasonló súlyú, sőt a formájuk is szinte ugyanolyan.

Legfontosabb jellemzői

  • Plusz két ravasz és két Hyperesponse gomb
  • Nagy érzékenységű ABXY akciógombok
  • Gyorsvezérlő panel négy gombbal
  • Ravaszmegállítók a gyorstüzelésért
  • 3.5 mm-es audio port fejhallgatóhoz és mikrofonhoz
  • Leválasztható kábel
  • Opcionális gumiborítás a tenyérnél
  • Hordtáska

Tökéletesen felszerelt

Tökéletesen elosztott súly, opcionális borítás, megerősített kábel; mindezek alapfeltételei a nagyszerű játékélménynek. A teljesen testreszabható gombkiosztás és a gyorsvezérlő panel is a gyors, egyszerű működést szolgálja a játék megzavarása nélkül. Könnyen és a figyelem elvonása nélkül válthatunk a játékprofilok között, elnémíthatjuk a mikrofont, és nem számít, hogy csak gyakorlunk vagy éppen a legnagyobb csatában vagyunk benne egy versenyen. Mint minden csatában, fontos, hogy taktikai előnybe kerüljünk az ellenféllel szemben. Ebben az esetben ezt négy plusz gomb biztosítja, amelyek közül kettő eltávolítható.

A legtartósabb mind közül

Első osztályú anyagok és megmunkálás, erről van itt szó. Megerősített joystick-gallérjai magas széntartalmú acélból készültek, a ravaszok pedig a repülőgépgyártásban használt alumíniumból. A borítás szintén minőségi anyagból készült. A Wildcatnek, akárcsak az igazi macskáknak, kilenc élete van, és a legnagyobb igénybevételnek is ellenáll.

Műszaki adatok:

Méret:

106x156x66 mm

Tömeg:

260 gramm

A kábel hossza:

3 méter

 

Paraméterek

Platform
Xbox One Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Razer Wildcat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Wildcat. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Razer Wildcat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Wildcat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Wildcat.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ