Shop roku 0% splátky Siguro

RENOVALITY Celluo olaj 100 ml

Termékkatalógus
RENOVALITY Celluo olaj 100 ml
4,5 4 értékelés
Masszázsolaj - hosszantartó hidratálást biztosít - 44 900 Ft/1 l
Változat
Kód:  KSTE1188 Termékszám:  8594187810085

RENOVALITY Celluo olaj 100 ml

Pihenjen egy mozgalmas nap után a Renovality Celluo testolajjal. Magas szőlő-, citrom- és édeskömény olajat tartalmaz, amelyek hasznosak a bőröd számára. Az olajok antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hidratálják, hidratálják a bőrt, javítják annak megjelenését és felszívóképességét. Az ezzel az olajjal végzett masszázs hatékonyan javítja a vér és a nyirok keringését, ami segít a test további lazításában és regenerálásában. A felújító olaj hidratálja a bőrt és bársonyos érzetet hagy maga után. Celluo olajat is adhat a fürdőhöz egy pihentető fürdéshez.

Miért szereti a Celluo Renovality Oil-t?

  • Magas mennyiségű nyugtató olaj
  • Szőlő, citrom, édeskömény, mandula, jojoba és sárgarépaolaj keveréke
  • A Celluo olaj antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik
  • Hidratálja, hidratálja és javítja a bőr megjelenését
  • A felújító olaj bársonyosan puhává és hidratáltabbá teszi a bőrt
  • A citromolaj illata kellemesen ellazít

Hozzávalók:
runus amygdalus dulcis olaj (mandulaolaj), Vitis vinfera magolaj, Citrus limon héja olaj, Foeniculum vulgare olaj (édeskömény olaj), Simmondsia chinensis magolaj (jojobaolaj), Daucus carota sativa gyümölcsolaj, limonádé, pinén, citrális

Használat:
Melegítsen fel néhány csepp olajat 1:10 arányban hígítva közönséges olajjal (lehetőleg napraforgó, olíva) a tenyerében, és vigye fel a bőrre, masszírozza be és hagyja hatni 15 percig, majd alaposan törölje le az olajat meleg víz. Használat után ne tegye ki napfénynek! Hígított bőr esetén hígítva használja! Dermatitis, pikkelysömör és egyéb bőrbetegségek súlyosbodhatnak, ha a koncentrátumot jelzett személyek használják.

Az illóolajokban található néhány természetes anyag allergiát okozhat érzékeny egyénekben. Ezért a felhasználás előtt 48 órával a tervezett használat előtt végezzen könyökérzékenységi tesztet.

Paraméterek

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RENOVALITY Celluo olaj 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RENOVALITY Celluo Olej 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RENOVALITY Celluo Olej 100 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ