AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

REVLON Uniq One Kókusz

Termékkatalógus
REVLON Uniq One Kókusz
5 1 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: Intenzíven hidratáló szuper hajmaszk (Super10R Hair Mask) 300 ml + Kókuszos hajkúra, 10 az 1-ben (All In One Hair Treatment Coconut) 150 ml
Kód:  KSDS1129 Termékszám:  8432225096384

REVLON Uniq One Kókusz

Amennyiben tökéletesen hidratált hajra és fejbőrre vágysz, válaszd a REVLON Uniq One Kókusz ajándékszettet. Ebben a készletben egy intenzíven hidratáló hajmaszkot és egy kókuszos hajkezelést találsz. Az intenzíven hidratáló hajmaszkot könnyű kiöblíteni, helyreállítja és táplálja a hajat, visszaadja az erejét, selymesen puhává teszi, illetve megakadályozza a töredezett hajvégeket és a haj sérülését. A minden hajtípusraalkalmas kókuszos hajkezelés egyetlen termékkel tíz különböző hatást biztosít. Minden bizonnyal téged is magával ragad a kókusz, a pirított mandula és a vanília illatával.

A REVLON Uniq One Kókusz ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes hidratálás a Super10R Hair Mask segítségével
  • A maszk védi a hajat a káros hatásoktól
  • Ragyogóan fényes és selymes hajat eredményez
  • A hajad soha nem lesz gubancos
  • A nem-zsíros összetételének köszönhetően nem nehezíti el a hajat
  • Az All In One Hair Treatment Coconut javítja a haj szerkezetét
    Megvédi a hajszínt
  • Hosszabb ideig őrzi meg a frizura tartósságát
  • Megkönnyíti a haj kifésülését, vasalását és kibontását
  • Megakadályozza a töredezett hajvégeket

Tökéletesen hidratált haj a Super10R Hair Mask hajmaszkkal

A Super10R Hair Mask hidratáló hajmaszk igazán mélyen hidratálja a hajat. Ezáltal védi a hajadat a káros külső behatásoktól és az UV sugárzástól. A Super10R Hair Mask hajmaszk segítségével a hajad hihetetlenül fényes és selymesen puha lesz, emellett nem kócolódik össze és búcsút inthetsz a töredezett hajvégeknek is. A hidratáló maszk a haj gyökereitől egészen a hajvégekig táplálja a hajadat. A nem zsírosállagának köszönhetően egyáltalán nem nehezíti el a hajat. A Super10R Hair Mask hajmaszk dússá teszi a hajadat és mélyrehatóan regenerálja a sérült hajszálakat.

Gyönyörű színű és formájú haj az All In One Hair Treatment termékkel

Az All In One Hair Treatment Coconut hajkezelés helyreállítja a sérült és száraz haj állagát, puhaságot és selymes textúrát kölcsönöz a hajnak. A kókuszos hajkezelés védelmet nyújt a hajadnak a hővel illetve az UVA és UVB sugárzással szemben is. Ennek a terméknek köszönhetően az elkészített frizurád tartósabb lehet. Az All In One Hair Treatment megkönnyíti a haj kifésülését, vasalását és kibontását, dúsítja a hajat és megakadályozza a haj töredezettségét.

A Super10R Hair Mask használata:
Vidd fel a frissen mosott hajra samponozás után, hagyd hatni 3 percig majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Az All In One Hair Treatment Coconut használata:
Nedves hajra: Vidd fel a frissen mosott hajra samponozás után, hagyd hatni 3 percig majd alaposan öblítsd ki a hajadból.

Super10R Hair Mask összetétele:
Aqua (voda), dimethikon, cetearylalkohol, chlorid behentrimonium, glycerin, C10-18 triglyceridy, butylenglykol, stearamidopropyldimethylamin, bis-diglycerylpolyacyladipát-2, polykvaternium-37, PPG-7/3 aminopropyl-dimethikon, isopropylalkohol, glyceryl-dibehenát, kyselina citrónová, ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferylacetát, fytantriol, glycerylbehenát,pšeničnéaminokyseliny, chlorid sodný, laurylglukosid, PEG-90M, parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonen, Linalool, Alfa-Isomethyl Ionon, Fenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

 All In One Hair Treatment Coconut összetétele:
Aqua (voda), Ceteraylalkohol, Behentrimoniumchlorid, Cyclopentasiloxan, Panthenol, Isopropylalkohol, Quaternium-80, Propylenglykol, Disodium EDTA, Silk Aminokyseliny, Chlorid sodný, Ethyhexylmethoxycinnamát, Butylmethoxydibenzoylmethan, Parfum, Benzylsalicylát, , Benzylalkohol, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben.


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Űrtartalom
450 ml Kész!
Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
450 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: REVLON Uniq One 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVLON Uniq One Kókusz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Uniq One Coco + Mask Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVLON Uniq One Kokos.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ