AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

REVLON Uniq One Lotus

Termékkatalógus
REVLON Uniq One Lotus
5 1 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: intenzíven hidratáló szuper hajmaszk (Super10R Hair Mask) 300 ml + öblítés nélküli hajápoló lótusz kivonattal (Lotus Flower Leave-in Hair Treatment) 150 ml
Kód:  KSDS1130 Termékszám:  8432225096391

REVLON Uniq One Lotus

Amennyiben tökéletesen hidratált hajra és fejbőrre vágysz, válaszd a REVLON Uniq One Lotus ajándékszettet. Ebben a készletben egy intenzíven hidratáló hajmaszkot és egy kiöblítést nem igénylő lótusz hajkezelést találsz. Az intenzíven hidratáló hajmaszkot könnyű kiöblíteni, helyreállítja és táplálja a hajat, visszaadja az erejét, selymesen puhává teszi, illetvemegakadályozza a töredezett hajvégeket és a haj sérülését. A kiöblítést nem igénylő lótusz hajkezelés magával ragad a finom virágillatával. Hidratálja a hajat és csodálatos végeredményt biztosít. A Lotus Flower Leave-in Hair Treatment használata után a hajad selymesen puha lesz.

A REVLON Uniq One Lotus ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes hidratálás a Super10R Hair Mask segítségével
  • A maszk védi a hajat a káros hatásoktól
  • Ragyogóan fényes és selymes hajat eredményez
  • A hajad soha nem lesz gubancos
  • A nem-zsíros összetételének köszönhetően nem nehezíti el a hajat
  • Lotus Flower Leave-in Hair Treatment magával ragadó kellemes illattal
  • Hidratálja és regenerálja a hajat
  • Ragyogást nyújt és megelőzi a haj göndörödését
  • Védelmet nyújt a hajnak a hőformázás során

Tökéletesen hidratált haj a Super10R Hair Mask hajmaszkkal

A Super10R Hair Mask hidratáló hajmaszk igazán mélyen hidratálja a hajat. Ezáltal védi a hajadat a káros külső behatásoktól és az UV sugárzástól. A Super10R Hair Mask hajmaszk segítségével a hajad hihetetlenül fényes és selymesen puha lesz, emellett nem kócolódik össze és búcsút inthetsz a töredezett hajvégeknek is. A hidratáló maszk a haj gyökereitől egészen a hajvégekig táplálja a hajadat. A nem zsírosállagának köszönhetően egyáltalán nem nehezíti el a hajat. A Super10R Hair Mask hajmaszk dússá teszi a hajadat és mélyrehatóan regenerálja a sérült hajszálakat.

Gyönyörű és sima haj a Lotus Flower Leave-in Hair Treatment termékkel

A kiöblítést nem igénylő hajápoló magával ragadó virágillattal érkezik. A Lotus Flower Leave-in Hair Treatment segítségével a frizurád tovább tart, a hajad pedig dúsabb lesz. A hajápoló kifogástalanul hidratálja és regenerálja a száraz és sérült hajat, gondoskodik a haj fényéről és megakadályozza a haj göndörödését. Emellett védelmet nyújt a hőhatással szemben is, így aggodalom nélkül vasalhatod a hajadat. Másik előnye, hogyUVA és UVB szűrőkkel védi a hajszínt is. A Lotus Flower Leave-in Hair Treatment megkönnyíti a hajfésülést, megelőzi a haj gubancolódását és a töredezett hajvégeket is.

A Super10R Hair Mask használata:
Vidd fel a frissen mosott hajra samponozás után, hagyd hatni 3 percig majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Lotus Flower Leave-in Hair Treatment használata:
Vidd fel a nedves hajra 20 cm-es távolságból, majd folytasd a hajszárítással, vagy hagyd megszáradni. Használhatod száraz hajra is. Nem igényel kiöblítést!

Super10R Hair Mask összetétele:
Aqua (voda), dimethikon, cetearylalkohol, chlorid behentrimonium, glycerin, C10-18 triglyceridy, butylenglykol, stearamidopropyldimethylamin, bis-diglycerylpolyacyladipát-2, polykvaternium-37, PPG-7/3 aminopropyl-dimethikon, isopropylalkohol, glyceryl-dibehenát, kyselina citrónová, ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferylacetát, fytantriol, glycerylbehenát, pšeničné aminokyseliny, chlorid sodný, laurylglukosid,PEG-90M, parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonen, Linalool, Alfa-Isomethyl Ionon, Fenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

 Lotus Flower Leave-in Hair Treatment összetétele:
Aqua (voda), Cetearylalkohol, Behentrimoniumchlorid, cyklopentasiloxan, panthenol, isopropylalkohol, quaternium-80, propylenglykol, disodná EDTA, hedvábné aminokyseliny, sodná sůl methoxybenzoylmethanu, parfum, Linalool, Geraniol, citronellol, alfa-isomethyl-ionon, citrál, cinnamylalkohol, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Űrtartalom
450 ml Kész!
Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
450 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: REVLON Uniq One 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Uniq One Lotus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVLON Uniq One Lotus.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ