AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

REXONA Szexi csokor női díszdobozban

Termékkatalógus
REXONA Szexi csokor női díszdobozban
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  VBAL8293 Termékszám:  8720182103956 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REXONA Szexi csokor női díszdobozban

Szabadulj meg attól a félelemtől, hogy tetszeni fog-e az ajándékod. Fogadjon a bizalomra, és ajándékozza meg szeretteit az időtálló REXONA kozmetikumokkal. A Sexy Bouquet kozmetikai csomag orchidea illatú tusfürdőt és izzadásgátló spray-t tartalmaz. A Rexona Sexy Bouquet egy 48 órás izzadásgátló. Az alapillat fehér virágok, köztük jázmin finom illata, amely rózsa és őszibarack gazdag jegyeivel keveredik, és meleg vanília egészíti ki. Az izzadásgátló nagyon kíméletes a bőrhöz. A szabadalmaztatott Motionsense technológiának köszönhetően közvetlenül reagál a mozgásra, így annál intenzívebben működik, minél többet mozog. A REXONA Sexy Bouquet szett rózsaszín díszdobozban kerül forgalomba.

A REXONA Sexy Bouquet női díszdoboz főbb jellemzői

  • Kozmetikai készlet nőknek
  • Tartalmaz zuhanyzselét és izzadásgátló spray-t is
  • Sexy Bouquet izzadásgátló jázmin, rózsa és őszibarack illatával
  • 48 órás izzadás elleni védelemmel
  • Kíméletes a bőrhöz
  • Zuhanyzselé a frissesség és tisztaság érzéséért
  • A REXONA Sexy Bouquet készlet rózsaszín díszdobozban kerül forgalomba.

Tartalom:
Rexona izzadásgátló spray Sexy Bouquet
Rexona tusfürdő Orchid Fresh

A tusfürdő összetétele:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Benzofenon-4, Citric acid, Cocamide MEA, Disodium EDTA Glicerin, Orchis mascula kivonat, Parfüm, PPG-6, Nátrium benzoát, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Limonene, CI 17200, CI 42090.

Az izzadásgátló összetétele:
Butane, Izobután, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, Ppg-14 butil-éter, Illat, Disteardimonium Hectorite, Caprylic/Capric Triglyceride Bht, Hydrated Silica, Zselatin keresztpolimer, Maltodextrin, Nátrium-keményítő oktenilszukcinát, Hidrolizált kukoricakeményítő, Cellulose Gum, Nátrium benzoát, Víz, Propylene Carbonate, Szilícium-dioxid.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REXONA Szexi csokor női díszdobozban Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Sexy Bouquet dámská dárková kazeta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REXONA Sexy Bouquet dámská dárková kazeta.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ