AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

RidgeMonkey VRH300 USB Rechargeable Headtorch

Termékkatalógus
RidgeMonkey VRH300 USB Rechargeable Headtorch
4,5 2 értékelés
Fejlámpa - 200 lm fényerősség, üzemidő 90 óra, védettségi fokozat IP64, tápellátás 1 × Akkumulátor, tömege 120 g
Kód:  JVR064738 Termékszám:  5060432141608

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RidgeMonkey VRH300 USB Rechargeable Headtorch

Az új RidgeMonkey VRH300 USB-nek köszönhetően a folyamatos akkumulátorcsere a múlté. Egyszerűen csatlakoztassa az USB töltőhöz, és már töltheti is! A beépített kijelzőnek köszönhetően mindig láthatja a fényszóró töltöttségi szintjét. Li-ion polimer akkumulátorral rendelkezik, amely igazán sokáig bírja. A másik előnyös funkció a vízálló ház, amit IP64 tanúsítvány garantál. Az IP64 tanúsítvánnyal rendelkező VRH300 USB tokot egy vezető tervező csapat fejlesztette ki, hogy megakadályozza a víz behatolását bármely irányból, akár kis eső van, akár tornádó. Ez az egyedülálló és kifinomult szerkezet maximális megbízhatóságot garantál minden időjárási körülmények között!

Kettős beállítás: bekapcsoló gomb mind a két oldalon található, ezen kívül széleskörűen beállítható a VRH300 dőlésszöge is, így soha nincs fejjel lefelé. Egyszerűen helyezze a VRH300-at a fejre, és állítsa a billentés funkciót 18 pozícióban és 90 fokban ennek megfelelően.

USB-kompatibilitás: Elmúltak azok a napok, amikor csereelemeket keresett, vagy rosszabb esetben el is fogyott. Ha a fényszóró töltési szintje alacsony, csatlakoztassa a VRH300-ot egy szokásos USB töltőadapterhez, és töltse fel újra. A kék négyszintű kijelző mutatja a töltöttség aktuális állapotát.

Zöld fénykibocsátás: világosabb szabad szemmel, mint a legtöbb fényszóró által használt vörös fény. A zöld világítás biztosítja a tökéletes kapcsolatot a használhatóság és a vizuális teljesítmény között, mert az emberi szem jobban reagál a zöld fényre. A vizuális tisztaság sokkal magasabb, mint a piros fénynél. Sokkal kellemesebb, mint a hagyományos fehér fény, de elég világos ahhoz, hogy minden szükséges világítást biztosítson. A zöld sugár segíti az éjszakai látást is.

A termék jellemzői: A három nagy teljesítményű LED,  nagy kapacitású lítium-polimer akkumulátor 2000 mAh kapacitással, fehér vagy zöld fény, állítható fényerő: 50-200 lumen, öt fokozat: gyenge fehér/zöld, közepes fehér/zöld, erős fehér, egyszerű gombhasználat, a projekt EUIPO által regisztrált, 

Töltési idő: 4-5 óra Az akkumulátor élettartama @ 15C: legfeljebb 90 óra (a beállítástól függően)

Paraméterek

Típus
Fejlámpa Kész!
Teljesítmény
200 lm Kész!
Világítási módok száma
5 × Kész!
Áramellátás
Újratölthető elem Kész!
Kapacitás
2 000 mAh Kész!

Típus

Típus
Fejlámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
200 lm Kész!
Világítási módok száma
5 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Újratölthető elem Kész!
Kapacitás
2 000 mAh Kész!
Max. akkumulátor élettartam
90 óra Kész!
Akkumulátorok száma
1 × Kész!
Elem típusa
Akkumulátor Kész!

Vízállóság

Védettségi fokozat
IP64 Kész!
Vízállóság
Vízálló Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
USB töltés Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret

Tömeg
120 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RidgeMonkey VRH300 USB Rechargeable Headtorch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RidgeMonkey VRH300 USB Rechargeable Headtorch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RidgeMonkey - VRH 300 Head Torch.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ