AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit

Termékkatalógus
RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: szempillaspirál és szemceruza kozmetikai táskában
Kód:  KSDS1293 Termékszám:  3616302399871

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit

Azon gondolkozol, milyen ajándékkal tehetnéd boldoggá a feleségedet? A RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit lehet a megfelelő választás. A Scandal Eyes Kit egy Soft Kohl szemceruzát és egy Scandaleyes Reloaded szempillaspirált tartalmaz. A RIMMEL LONDON mindkét terméke jól bevált eszköz a tökéletes szemsminkhez, és kétségtelenül alkalmas minden nő számára, aki szereti a mindennapi sminkelést. Ráadásul a két termék egy praktikus kozmetikai táskában érkezik. 

A RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A Scandal Eyes Kit a tökéletes szemsminkhez szükséges termékeket tartalmazza
  • A Soft Kohl szemceruza könnyen felvihető a szem vonalára, valamint könnyedén eloszlatható a füstös hatású szem érdekében
  • A RIMMEL LONDON Eye Liner szemceruza akár 12 órán át is tartós
  • A Scandaleyes Reloaded szempillaspirál akár 24 órán keresztül hosszabbítja a szempillákat és növeli a volumenüket
  • A RIMMEL LONDON szempillaspirál maximálisan kiemeli a szempillákat anélkül, hogy összeragasztaná őket
    Mindkét termék egy praktikus kozmetikai táskában érkezik

RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruza

Aggódsz, hogy nem vagy elég ügyes ahhoz, hogy szemceruzával kiemeld a szemedet, vagy füstös szemhatást alkoss? A RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruzájával ez nagyon egyszerű. A szemceruza különleges, viaszos festéktextúrával rendelkezik, amely puha és simán siklik a szemvonalakon. A felvitel után könnyen eloszlatható, hogy füstös szemeket alakíthass ki. A RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruza akár 12 órán át is tartós. A Sofl Kohl Eye Liner Pencil egy hegyezhető ceruza, amely rendkívül pigmentált színnel rendelkezik. 

A RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruza főbb jellemzői

    • A szemceruza nagyon egyszerűen alkalmazható a tinta viaszos textúrájának köszönhetően
    • A RIMMEL LONDON Soft Kohl könnyedén eloszlatható a füstös szemek létrehozásához 
    • A szemceruza erősen pigmentált színnel rendelkezik
    • Akár 12 órán át is tartós, maszatolódás nélkül
    • A RIMMEL LONDON Soft Kohl egy hegyezhető szemceruza

    Használat: 
    Győződj meg róla, hogy a ceruzát kihegyezted, majd finom mozdulatokkal vezesd végig a szempillák szélén. A füstős hatás eléréséhez ujjbegyeiddel vagy egy vattapamaccsal enyhén kend el.

Összetétel:
Hydrogenated Palm Oil, Hydrogenated Coco-glycerides, Mica, Caprylic/capric Triglyceride, Tripalmitin, Talc, Propylparaben, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288)].

RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded szempillaspirál

A RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded szempillaspirállal maximális átalakulást biztosíthatsz a szempilláidnak. Ha azonnali volumenre és nulla csomósodásra vágysz, akkor ez az extra vastag kefével ellátott szempillaspirál a neked való. A Scandaleyes Reloaded szempillaspirál nem ragasztja össze a szempillákat, hanem minden pillának azonnali volument és hosszabbítást biztosít, akár 24 órán át viselve. Az extra tartós formula még szélsőséges körülmények között is tartós, az innovatív, rendkívül vastag kefe pedig még a legkisebb szempillákat is felfogja, és tökéletesen bevonja őket a maximális definiálás érdekében. Élvezd a totális hosszúságot és volument bármikor és bárhol a RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded szempillaspirállal. 

A RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded szempillaspirál főbb jellemzői

  • A Scandaleyes Reloaded szempillaspirál maximális kiemelést biztosít nulla csomósodással
  • Az extra tartós formula akár 24 órán át is tartós, még szélsőséges körülmények között is
  • A rendkívül vastag Scandaleyes Reloaded szempillaspirál kefe megfogja a legkisebb szempillákat is a tökéletes kiemelés érdekében
  • A RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded segítségével mindig a maximális volument és hosszúságot élvezhetsz

Használat:
Húzd végig a kefét a szempillák tövétől a végéig, miközben a kefét oldalirányban mozgatod. Ismételd meg szükség szerint.

Összetétel:
AQUA/WATER/EAU, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, VP/EICOSENE COPOLYMER, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA, CETYL ALCOHOL, POLYSORBATE 20, ETHYLENE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, STEARIC ACID, PHENOXYETHANOL, DISODIUM DECETH-6 SULFOSUCCINATE, PANTHENOL, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, HECTORITE, LAURETH-30, C11-15 PARETH-40, C11-15 PARETH-7, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TOCOPHERYL ACETATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, ACRYLATES/CARBAMATE COPOLYMER, COLLAGEN, HYDROLYZED KERATIN, SODIUM SULFATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SILICA, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: MICA, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), FERRIC FERROCYANIDE (CI 77510), CARMINE (CI 75470), CHROMIUM HYDROXIDE GREEN (CI 77289), CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288), ULTRAMARINES (CI 77007)].

A RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit tartalma:
1× RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruza
1× RIMMEL LONDON Scandaleyes Reloaded szempillaspirál
1× praktikus kozmetikai táska


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIMMEL LONDON Scandal Eyes Kit.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ