Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Rocket League: Collectors Edition

Termékkatalógus
Rocket League: Collectors Edition
4,8 17 értékelés
Videójáték -
Kód:  Hranad0186 Gyártó honlapja:

Rocket League: Collectors Edition

    A Rocket League egy gyors, egyszerű és főként nagyon szórakoztató változata a focimeccseknek, ahol élő játékosok helyett autókat irányítasz. A cél azonban továbbra is ugyanaz - gólt lőni az ellenfél kapujába. Ne számíts bonyolult szabályokra és nehéz irányításra. Elég egyetlen játék, és pillanatok alatt mindent uralsz, amire szükséged van. Ezután már csak sok órányi képességfejlesztés vár rád.

    A Rocket League egy adrenalindús akció-futball-játék

    Számos jármű közül lehet választani, amelyeket természetesen a saját képedre igazíthatsz. A nagyon jól sikerült fizika arra kényszerít, hogy átgondold az egyes akciókat. Máskor a véletlen hatására gyakorlatilag munka nélkül egy pompás potya gólt szerzel. A győzelemről azonban bizonyos mértékig a többi játékossal való együttműködés dönt. Ezt legjobban osztott képernyős módban élvezheted, egyszerre akár 4 játékos számára. A többjátékos mérkőzések online módban azonban akár 8 játékos számára is elérhetők. Biztosan nagyon csábító lesz egyre feljebb lépni a statisztikákban a barátid csapatával.

    A Collector’s Edition tartalma:

    • Rocket League alapjáték
    • Négy bónusz autó
    • Három DLC - Chaos Run, Revenge of the Battle-Cars és Supersonic Fury

    A Warner Bros egy amerikai filmipari vállalat, amely filmeket, zenét és számítógépes játékokat gyárt. 1924-ben alapította 4 testvér (innen a név Warner Brothers), a legtöbb tevékenységüket leányvállalataikon keresztül intézik. A legfontosabbak közülük a DC Entertainment (olyan rajzfilmekkel, mint Superman és Batman) és a New Line Cinema (Gyűrűk Ura és A Hobbit). Az irányítást a Time Warner nevű vállalaton keresztül valósítják meg. Pénzügyileg legsikeresebb alkotásaik között olyan nevek szerepelnek, mint A Sötét Lovag, Harry Potter és a Gyűrűk Ura.

    Megjegyzés:


    Figyelem, egyes játékoknál szükség lehet:

    • regisztrációra egyes alkalmazásokban - MS Store, Origin, Steam, Uplay stb. (ehhez részletes útmutatót az Elektronikus licenc érvényesítése c. cikkünkben találsz) 
    • szélessávú internetkapcsolatra, az első játék előtt a kapcsolat beállítására, aktualizálására vagy egyéb műveletekre
    • havidíj fizetésére pl. az online játszható, multiplayeres változathoz (Xbox Live, PlayStation Plus stb.)

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Rocket League: Collectors Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rocket League: Collectors Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rocket League: Collectors Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rocket League: Collectors Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rocket League: Collectors Edition.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ