AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ROMET WAGANT 1.0

Termékkatalógus
ROMET WAGANT 1.0
Trekking kerékpár - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Altus váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, V-brake Alhonga HJ-811AD7 fékek, tömege: 16,8 kg
Kód:  SPTro0683nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET WAGANT 1.0

Kerékátmérő:

28"

Váz:

alumínium 6061

Villa:

teleszkópos V-brake

Fékek:

V-brake Alhonga HJ-811AD7

Hátsó váltó:

Shimano Altus RD-M310

Első váltó:

Shimano Tourney FD-TY510

Hajtómű/ Konverter:

Ciklon CTL-3-328

Fogaskoszorú:

21 sebesség

Kerekek:

700 × 35

A kerékpár tömege:

16,8 kg


Romet Wagant 1.0 férfi túrakerékpár

A Romet Wagant 1.0 egy férfi túrakerékpár, amely lenyűgöz eredeti dizájnjával és kifinomult geometriájával. A kialakításának köszönhetően ideális a közútra és a kerékpárutakra is. Alumínium vázból készült, amely igazán erős és tartós. A teleszkópos V-brake villák gondoskodnak a kényelemről. A kerékpár 21 sebességgel rendelkezik, amelyeket pontosan az aktuális igényeidnek, a terepnek és vezetési stílusodnak megfelelően választhatsz ki. A minőségi első V-brake Alhonga fék megbízható, azonnali megállást nyújt. A Romet túrakerékpár kitűnő választás a városba és hosszabb kerékpáros túrákhoz is.


28"

Kerékátmérő

16,8 kg

A kerékpár teljes tömege

21

A sebességek száma


Kényelmes és megbízható városi közlekedés

A Romet túrakerékpár igazán kényelmes és megbízható közlekedést garantál. Ehhez hozzájárul a minőségi Selle Royal nyereg, amely remekel páratlan komfortjával. A kerékpár alumínium kormányrúddal rendelkezik a tökéletes stabilitásért, illetve alumínium kettős falú felnikkel, amelyek fokozott tartósságot és megbízhatóságot nyújtanak. Az FP-804 klasszikus műanyag pedálokat villogók egészítik ki a biztonságos közlekedésért. A kerékpár berendezése magában foglalja a praktikus sárvédőket, a kerékpárszállítót és villogókat. A Romet Wagant 1.0 nagyszerű választás a szabadidős kerékpározásra és a kerékpáros túrákra.



Bemutatjuk a Romet márkát

A Romet egy jól ismert márka a kerékpárok és más kétkerekű járművek gyártásában. A gyártás során a lehető legnagyobb elkötelezettséggel dolgoznak a világ legjobb felszerelés- gyártóival, mint például a Shimano vagy a SRAM. A Romet elismerését az ergonómiájának, a biztonságának, a megbízhatóságának és a divatos kivitelezésének köszönheti, amely minden termékükre egyformán igaz, ezért olyan sikeresek az értékesítésben és olyan erősek az európai piacon.

A céljuk, hogy olyan kerékpárokat alkossanak, amelyek ötvözik az innovációt a tökéletes minőséggel, mindezt elfogadható áron. A hegyi kerékpároktól, a városi retro kerékpárokon, a rekreációs és verseny járműveken át egészen a modern elektromos kerékpárokig folyamatosan valósítják meg céljaikat, a világ vezető gyártói közé sorolják őket.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET WAGANT 1.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET WAGANT 1.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET WAGANT 1.0.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ