AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Rowenta RO6487E Silence Force Home & Car Pro

Termékkatalógus
Rowenta RO6487E Silence Force Home & Car Pro
4,5 2 értékelés
Porzsákos porszívó - teljesítménybemenet 550W, 5*-os hatékonyság, EffiTech motor, 4,5 l-es térfogat, Hygiene+ porzsák önzáró füllel, zajszintje 66dB (A), porzsák csere jelző, vezetékhossz 8,4 m, hatósugár 11 m, High Efficiency állandó szűrő, teleszkópos fém porszívócső, padló szívófej, Softcare parketta szívófej, mini turbókefe, multifunkcionális rögzítés, a fogantyúba integrált Easy Brush kefefej
Kód:  ROWSV301 Termékszám:  RO6487EA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta RO6487E Silence Force Home & Car Pro

Hlavička s logem Rowenta

Rowenta Silence Force Home & Car Pro RO6487EA

A legcsendesebb 5*-os porszívó, mely tökéletesen siklik minden felületen

A rendkívül csendes Rowenta Silence Force Home & Car Pro porszívó szabadalmaztatott P3WER GLIDE szívófejjel rendelkezik , amely minden felületen kitűnően siklik és 5 * tisztítási hatékonyságot ér el. Az Extreme Silence technológiának köszönhetően, a legnagyobb fokozaton használva a zajszint 66 dB (A), mely kategóriájában a leghalkabb porszívóvá teszi. A továbbfejlesztett EffiTech motor magas hatékonyságot és kiváló eredményt garantál.



5*-os értékelés

5*-os kiváló értékelés 

A porzsákos Rowenta Silence Force Home & Car Pro porszívó minden felületen 5*-os, kiváló hatékonyságú tisztítást biztosít. A porszívó energiafogyasztása rendkívül alacsony.

Szabadalmaztatott P3WER GLIDE szívófej

Szabadalmaztatott P3WER GLIDE fúvóka

A vadonatúj 3-állású P3WER GLIDE fúvókát úgy tervezték, hogy bármilyen felületen tökéletesen csússzon, maximális hatékonyságot és kényelmet biztosítva.

Rendkívül csendes működés

Rendkívül csendes működés

A speciális Extreme Silence technológiának köszönhetően a porszívó zajszintje maximális teljesítmény mellett is rendkívül alacsony, 66 dB (A), amely a normál beszélgetés hangerejének felel meg.

Gazdaságos EffiTech motor

Gazdaságos EffiTech motor

Az új EffiTech motorrendszer erős teljesítményt biztosít, mindezt alacsony energiafogyasztás mellett, a maximális energiahatékonyság érdekében.

Hygiene+ porzsákok

Hygiene+ porzsákok

Silence Force Home & Car Pro-hoz a szabadalmaztatott Hygiene+ porzsák való, melynek önzáródó kupakkal megkönnyíti a porzsák higiénikus cseréjét.

Állandó szűrő

Mindig nagy hatékonyságú szűrők

A Rowenta RO6487EA-ban nem kell szűrőt cserélni, mivel a légkimenetnél rendkívül hatékony állandó HEPA szűrőtechnikát használ (csak eredeti Hygiene + tasakok használata esetén).

Ergonomikus fogantyú

Ergonomikus fogantyú

Az új továbbfejlesztett ergonómiai kialakítású fogantyún a szívóerő-szabályozás kézzel állítható, a fogása nagyon kényelmes és kezelése kivételesen intuitív.

360° otoční kolečka

Könnyű kezelhetőség

Négy 360 ° -os kerékkel a Silence Force Home & Car Pro simán mozog minden irányba. Ergonómikus fogantyújával kényelmesen porszívózhat függőlegesen is.

A tartozékok mindig kéznél

A leggyakoribb tartozékok mindig kéznél vannak

A fogantyúba épített Easy Brush-kefével és a Silence Force 5 hátulján található résszívófejjel a leggyakrabban használt kiegészítők mindig kéznél vannak.

10 évig javítható termék

A javíthatóság 10 évig garantált

A Rowenta porszívók kiváló minőségűek. Ha valami elromlana a porszívóban, a gyártó 10 éven át garantálja a hiba javítását.

Műszaki adatok

  • Áramfelvétel: 550 W
  • Szűrés: háromszintű
  • Porzsák térfogata: 4,5 l
  • Zajszint: 66 dB (A)
  • Vezeték hossza: 8,4 m
  • Hatósugár: 11 m
  • Méretek: 528 x 298 x 265 mm
  • Tömeg (tartozékokkal együtt): 8,69 kg
  • Szín: fehér / kék
  • Gyártás: Franciaország

Funkció

  • Teljesítményvezérlés: kézi
  • Easy Brush foganytú: IGEN
  • Teli porzsákjelző: IGEN
  • Teleszkópos nyél: IGEN
  • Tartozéktároló rendszer: IGEN
  • Ütköző 360 °: IGEN
  • Kiegészítők: Parketta szívófej, Softcare, mini turbókefe, résszívófej, multifunkciós rögzítés

A Rowenta porszívók osztályozása öt kulcsfontosságú tényezőn alapszik: magas porgyűjtési teljesítmény a szőnyegen és kemény padlón, szűrési szint, környezetbarátság és zajszint. Az új csillagcímke a Rowenta zsák és porszívók teljesítményét és zajszintjét is jelöli.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Zaj

Zajszint
66 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
29,8 cm Kész!
Magasság
26,4 cm Kész!
Mélység
52,8 cm Kész!
Tömeg
8,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta RO6487E Silence Force Home & Car Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RO6487EA Silence Force Home&Car Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta RO6487EA Silence Force Home & Car Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta RO6487EA Silence Force Home&Car Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta RO6487EA Silence Force Home&Car Pro.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ