AlzaBoxy Q1 Shop roku

SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín

Termékkatalógus
SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín
5 2 értékelés
Széf - falba, külső mérete: 17cm × 23cm × 17cm, tömege: 2,6 kg, szín: rózsaszín, zár: elektronický na kód
Kód:  SAFEWLL003 Termékszám:  17NEF pink

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a megfelelő választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas iratokat. Méreteit nézve a(z) SAFEWELL szállodai széf készpénz, úti okmányok és ékszerek tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek kétségkívül tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A nagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. Az egyrétegű falszerkezet útját állja az oldalról történő behatolásnak a széfbe. Rögzítőelemeket szintén társítottak hozzá, így már csak egy fúróra lesz szükséged. A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín széf rózsaszín színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín kulcsfontosságú jellemzői

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A szállodai széfet egyszerű kezelni
  • A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín széf bezárása és kinyitása elektronikus zárral valósul meg
  • Egyrétegű felépítéssel rendelkezik
  • A csomagnak rögzítőelemek is a részei
  • A(z) falba való telepítéshez lyukakat is fúrtak rá
  • Űrtartalom: 4,6 l

A(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín széf további paraméterei

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) SAFEWELL Elektronikus széf 17l, rózsaszín a kis széfek kategóriájába tartozik. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 17 × 23 × 17 cm. Belső méretei pedig 16,8 × 22,8 × 12 cm. A(z) SAFEWELL által megalkotott széf tömege 2,6 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez az adat elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A különféle tárgyak raktározásához 4,6 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!
Külső magasság
17 cm Kész!
Külső mélység
17 cm Kész!
Külső szélesség
23 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAFEWELL Elektronický sejf 4,6, růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAFEWELL Elektronický sejf 17 l, ružový.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ