Doručení zdarma Alza Dny květen

Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System

Termékkatalógus
Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System
4,8 13 értékelés
Joystick - PC-hez, USB, állítható rugó (4 különböző erősségi fok)
Kód:  MH738b Termékszám:  SCB432150002/02/1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System Megszűnt

Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System

ellenőrzés alatt

alapfelszerelés

Joystick Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S
Ilustrační obrázek
Simulátor

Ami azt illeti,

ezt a joysticket a repülős - mind a polgári, mind a vadászrepülős - szimulátorok és a retro játékok lelkes rajongóinak tervezték. Ez a készlet teljesen valósághű irányítást tesz lehetővé, amelyet az igazi vadászgépek mintájára alkottak meg, így a repülés irányítását egyértelműen a saját kezedbe veheted.

A gáz szabályozó

Tolóerő szabályozó

A kettős gázszabályozó lehetővé teszi a virtuális kéthajtóműves repülőgépek irányítását is. A kar lehetőséget ad arra is, hogy a botkormány erősségét az adott repülési szituációhoz alkalmazkodva beállítsuk. Ha a repülődnek csak egy hajtóműve van, a praktikus zárszerkezet segítségével hatékonyan át tudod alakítani a kettős gázkart egyetlen egységgé.

Bonusové přepínače

Bónusz kapcsolók és forgatógombok

Az egyes elemek érzékelésének 16 bites kezelése és a különböző testre szabható beállítások lehetővé teszik a vezérlőpanel beállítását, hogy a repülési teljesítmény legmagasabb szintjét érhesd el. A háttérvilágítással felszerelt alapon testre szabhatod a beállításokat, a kiválasztott repülőgép tulajdonságai alapján, hogy még élvezetesebb legyen a szimulációs játék.

Pružinový systém

A botkormány a speciális rugó-rendszernek köszönhetően állítható, így a pilótának lehetősége van a kar erősségét az adott helyzethez igazítania. A négy rugó különböző ellenállási fokozatba állítható, így összesen öt különböző lehetőség közül választhatsz, teljesen szabadon is használhatod a rugók nélkül. Minden repülési stílushoz kiválóan alkalmazkodik.

További információk:

Minimum követelmények:
Windows XP (32 és 64 bites) és újabb verziók; 2x USB 2.0

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ