Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung Level Active EO-BG930C - fekete

Termékkatalógus
Samsung Level Active EO-BG930C - fekete
4,3 7 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - sportoláshoz, mikrofonnal, izzadságtaszító és vízálló, Bluetooth, fülbe vagy fül mögé illeszthető, akár 5,5 óra üzemidő (zenelejátszás vagy beszélgetés), akár 250 óra készenléti idő
Kód:  SAAA0306a Termékszám:  EO-BG930CBEGWW Gyártó honlapja:

Samsung Level Active EO-BG930C - fekete

le
Fejhallgató aktív felhasználó

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Fejhallgató az aktív életmódúaknak

A vezeték nélküli Active Level fülhallgató a legjobb választás azoknak, akik aktív életvitelük közben is szeretnének zenét hallgatni. Az ergonómiai és vízálló kialakításnak köszönhetően tényleg bárhol használható.

Vízálló

A rendkívül tartós kialakítás egy speciális, nanorészecskékkel borított felülettel rendelkezik, amely izzadtságtaszítóvá, valamint víz- és fröccsenésállóvá teszi a fülhallgatót.

le
vízálló

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Kényelmes kialakítás

Élvezd a kényelmet, bármilyen tevékenységet végzel is. Az ergonomikus kialakítás ötvözi hagyományos fülhallgatót a fülbe mögé helyezhető támaszokkal és a rugalmas szilikon kampókkal, amelynek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a fülhallgatód tökéletesen illeszkedést garantál és kíváló hangzásélményt biztosít.

le
kényelmes kialakítás

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

le
Fülhorgok (One méret)

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Fülkampók (egy méret)

Bármely tevékenység végzése közben is szorosan a füledhez simul. Kifejezetten ajánlott az aktív életmódot folytatóknak.

Fültámasz (S / L)

Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a füled vonalához.

le
Szárnya (S / L)

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Minden információ egy helyen

Csatlakoztasd a fülhallgatót okostelefonodhoz és fedezd fel a benne rejlő funkciókat a Level App alkalmazáson keresztül. Tartsd nyomva néhány másodpercig a fülhallgatón található Active Key gombot és telefonod közvetlenül a füledbe közvetít minden információt.

Figyelj az S-Health alkalmazás figyelmeztetéseire tevékenységed idejére és hosszúságára vonatkozóan, vagy használd a stopper és az óra funkciót.

A csomag tartalma

LEVEL Active, fülhallgatók (S / M / L), fülkampók, támaszok (S / L), tápkábel, gyors üzembe helyezési útmutató

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Level Active EO-BG930C - fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level Active EO-BG930C Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Level Active EO-BG930C čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Level Active EO-BG930C Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Level Active EO-BG930C Schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ