AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Samsung Jet Tool tartozékkészlet VCA-SAK90W/GL

Termékkatalógus
Samsung Jet Tool tartozékkészlet VCA-SAK90W/GL
4,5 2 értékelés
Porszívó tartozék - Samsung, Jet szerszám tartozékkészlet VCA-SAK90W/GL
Kód:  SAMPV082 Termékszám:  VCA-SAK90W/GL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Jet Tool tartozékkészlet VCA-SAK90W/GL Megszűnt

Samsung Jet Tool tartozékkészlet VCA-SAK90W/GL

A Samsung Jet Tool VCA-SAK90W/GL tartozékkészlet a Samsung porszívókkal kompatibilis. A csomagban számos hasznos tartozékot találsz, amelyek segítségével gyorsan és kényelmesen tisztíthatod ki egész otthonod. Tartalmaz egy extra kemény porkefét a makacs foltok eltávolításához. A bútorokról származó finom por eltávolítására az extra finom porkefét kell használni. Az egyszerű tisztítást a Samsung teleszkópos hosszabbítótömlője biztosítja. A teleszkópos réstisztító fúvókasegítségével pedig a nehezen hozzáférhető helyekhez is könnyedén hozzájutsz. Minden tartozék a praktikus hordtáskában is tárolható. Így mindig minden kéznél lesz.


A Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GLtartozékkészlet legfőbb jellemzői

  • Extra kemény porkefe a makacs foltok eltávolításához
  • Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL tartozékkészlet finom porkefével
  • Praktikus hordozható tok a tartozékok tárolására
  • Könnyű tisztítás a Samsung teleszkópos hosszabbítótömlőjével
  • Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL tartozékkészlet hasznos réstisztító fúvókával

Extra kemény porkefe a makacs foltok eltávolításához

A Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL tartozékkészlet egy extra kemény porkefét tartalmaz, amely ideális a makacs szennyeződések eltávolítására a padlószőnyegekből. Ezen kívül tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket a textíliákból is. Gond nélkül alkalmazkodik a különböző típusú felületekhez.

Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL tartozékkészlet finom porkefével

A Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL finom portalanító kefe különösen alkalmas bútorok vagy sima felületek tisztítására és portalanítására. Nagyon hatékonyan helyettesíti a porszívót, és nem fújja be a port a térbe.

Könnyű tisztítás a Samsung teleszkópos hosszabbítótömlőjével

A teleszkópos hosszabbítótömlőnek köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyeket is eléred. A tömlő alkalmazkodik az igényeidhez, így mindent gyorsan és kényelmesen kitisztíthatsz és felporszívózhat, amire csak szükséged van.

A Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL tartozékkészlet hasznos réstisztító fúvókával

Fel kell porszívóznod a kanapé, az ágy vagy a bútorok alatti rendetlenséget és szennyeződéseket? Semmi sem könnyebb, mint egy teleszkópos réstisztító fúvóka segítségével megtisztítani a szűk és nehezen hozzáférhető helyeket.

Tárold a Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL tartozékokat egy praktikus hordtáskában

Kényelmesen tárolhatod a Samsung Jet Tool Kit VCA-SAK90W/GL tartozékokat a praktikus tároló tokban. Így mindig kéznél lesznek a tartozékok és azonnal használatra készek.


Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Jet Tool tartozékkészlet VCA-SAK90W/GL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung sada příslušenství Jet Tool Kit VCA-SAK90W / GL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung súprava príslušenstva Tool Kit VCA–AK90W/GL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Zubehörsatz Jet Tool VCA-SAK90W/GL.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ