Akvizice ApF HU Shop roku

SAMSUNG NV7B41301AK/U3

Termékkatalógus
SAMSUNG NV7B41301AK/U3
Beépíthető sütő - mérete 66 × 69,4 × 66 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, időzítő, gyerekzár, kijelző és termosztát, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Kód:  SAMTR021 Termékszám:  NV7B41301AK/U3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAMSUNG NV7B41301AK/U3

A technológia fejlődésével és az innovációk elterjedésével a főzés területén, egyik modern háztartásból sem hiányozhat a beépíthető sütő. Ezen SAMSUNG NV7B41301AK/U3 beépíthető sütő grillfunkcióval nem csak praktikus, hanem modern választás is konyhádba, mely lehetővé teszi az ételek hatékony és gazdaságos elkészítését. A sütő klasszikus kialakítása elegáns hatást kelt, és egyedi megjelenést kölcsönöz minden konyhának. A sütő által biztosított belső térfogat 76 l. Ez az adott Samsung beépíthető sütő A+ energiaosztályba tartozik.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B41301AK/U3 ...
Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B41301AK/U3 ...

SAMSUNG NV7B41301AK/U3 beépíthető sütő legfontosabb jellemzői

  • Ezen Samsung beépíthető sütő klasszikus dizájnjával tökéletesen illeszkedik minden konyhába
  • Rendelkezésünkre álló belső térfogat 76 l
  • A minőségi Samsung beépíthető sütő A+ energiaosztályba tartozik
  • A kihúzható teleszkópos sütőrács segítségével gyerekjáték a ki- és berakodás
  • A sütő tisztítása: pirolitikus
  • Készülj fel a tökéletes grillezés élményére!
  • Készíts ízletes és egészséges fogásokat a gőz segítségével
  • Az alsó és felső sütés kombinációja biztosítja az ételek kényelmes elkészítését, beleértve a melegítést és a grillezést
  • A ventilátorral, a forró levegő keringetésének köszönhetően az ételek sokkal gyorsabban és hatékonyabban készülnek el

Jó buli lesz a sütés

A lenyűgöző SAMSUNG NV7B41301AK/U3 beépíthető sütő tulajdonságaival fellobbantja benned a sütés iránti vágyat. Kiváló funkció a teleszkópos kihúzható rács, amely megakadályozza a tepsi kibillenését a sütőből, így gond nélkül és biztonságosan beízesítheted a készülő ételeket. A pirolitikus tisztítás népszerű módja a sütő falára tapadt zsíros szennyeződések és ételmaradékok magas hőmérséklettel való eltávolításának.

Beépíthető sütő SAMSUNG NV7B41301AK/U3 ...

Ezen Samsung beépíthető sütő számos funkcióval van ellátva

Akár egy gyors ebéd vagy egy bonyolult vacsora, ez a lenyűgöző SAMSUNG NV7B41301AK/U3 beépíthető sütő minden helyzetben segít kiválasztani a megfelelő programot. Ez a grillfunkcióval rendelkező sütő lehetőséget nyújt a sütés különféle módjainak kipróbálására. A gőzzel való sütés a legjobb módja azok számára, akik egészségesen és kiegyensúlyozottan szeretnének táplálkozni.

Gyorsabb ételkészítés és tökéletes tálalás az ügyes SAMSUNG NV7B41301AK/U3 segítségével

Ez az okos Samsung beépíthető sütő biztosítja az ételek gyorsabb és egyszerűbb elkészítését, mindemellett tökéletes tálalást tesz lehetővé. Az alsó és felső sütési funkciók kombinációja lehetővé teszi az ételek kényelmes elkészítését, beleértve melegítést és a grillezést is. Remek kiegészítő a ventilátor, amely biztosítja a forró levegő keringetését, így az ételek sokkal rövidebb idő alatt készülnek el.

A beépített sütő biztonságos és könnyen karbantartható

A lenyűgöző Samsung beépíthető sütő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek egyszerűvé teszik a karbantartását és növelik a biztonságot. A gyerekzár a legkisebb szakácsok biztonságáról gondoskodik. A sütő kezelőfelülete lezárható a gyerekek elől.

A minőségi SAMSUNG NV7B41301AK/U3 tulajdonságai, melyek tetszenek majd

Ez az okos Samsung beépíthető sütő maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít. Egy modern és intuitív kijelző folyamatos tájékoztatás nyújt a hátralévő időről. Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsuk az étel elkészítésének pontos idejét. A beépített termosztát egyszerű és pontos hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé. A csomagolás része a hálózati kábel csatlakozóval.

A sütők és tűzhelyek energetikai tanúsítványán feltüntetett adatok:

  • A beépíthető sütő gyártója és modellje a fejlécben található
  • A bal felső részben található piktogram jelzi, hogy gáz- vagy elektromos készülékről van-e szó
  • Energetikai skála (balra), az adott készülék energetikai osztálya (jobbra)
  • Liter: a sütőtér térfogata (négy vagy többtagú család esetén a 70 literes vagy annál nagyobb ideális)
  • kWh/ciklus: energiafogyasztás ciklusonként hagyományos / légkeveréses sütés esetén

__________________________________________________________________

A megengedett diferecnia a feltüntetett és a valós értékek között mint, súly, térfogat és ciklusonkénti energiafogyasztás (gáz), a sütők esetében 5%. A maximális zajszintnek azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie.

Programok:

Grill, felső sütés, gőz funkció, alsó sütés és légkeverés

Színe:

Fekete

Méretei:

66 × 69,4 × 66 cm (ma×szé×mé)

Paraméterek

Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG NV7B41301AK/U3
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ