Slevy s AP+ Slevy s AP+

Samsung S Pen (Fold3) fekete

Termékkatalógus
Samsung S Pen (Fold3) fekete
4,8 4 értékelés
Érintőceruza - telefonhoz, passzív, hegy vastagsága 1,5 mm, hegy anyaga műanyag, nyomásérzékelés és cserélhető hegy, alkalmas SAMSUNG Galaxy Z Fold3, hossza 132,1 mm, tömege 6,7 g
Kód:  WR6121a14 Termékszám:  EJ-PF926BBEGEU Gyártó honlapja:

Samsung S Pen (Fold3) fekete

Szeretnéd hatékonyabbá tenni az érintőképernyős eszközzel való munkát azáltal, hogy kényelmesen tudsz írni vagy rajzolni? Ez a hasznos Samsung érintő ceruza nem képes multi-touch gesztusok végrehajtására, azonban egy ujjhoz képest sokkal pontosabb. Passzív technológiája nem támogat semmilyen kiegészítő funkciót, azonban olyan magas szintű vezérlési pontosságot biztosít, amelyet az emberi ujj nem képes elérni. Működéséhez nincs szükség akkumulátorra, így folyamatosan elérhető lesz. Ezen Samsung stylus pen nagyszerű segítség az érintőképernyős eszközök kényelmes és pontos vezérléséhez.

Érintőceruza Samsung S Pen (Fold3) fekete Képernyő
Érintőceruza Samsung S Pen (Fold3) fekete Jellemzők/technológia

A hasznos Samsung S Pen (Fold3) fekete stylus érdekes tulajdonságai

  • A praktikus Samsung passzív érintőceruza lehetővé teszi az érintőképernyős készülék pontos vezérlését
  • Ez egy telefonhoz használatának megkönnyítésére tervezett stylus
  • A nagyszerű 4096 nyomáspont segítségével kiváló munkát végezhetsz
  • A hegy előállításához használt anyag: műanyag
  • A hegy vastagsága: 1,5 mm
  • Ez az érintőceruza érzékeny az alkalmazott nyomásra
  • Cserélhető hegy
  • E Samsung stylus pen hossza: 132,1 mm
  • A termék súlya: 6,7 g

Samsung érintőceruza - kényelmes érzés munka közben

Ez a hasznos Samsung érintőceruza telefonhoz alkalmas, kapacitív képernyős eszközökhöz alkalmas, és tökéletesen szimulálja a klasszikus papíron való munkát. A nagyszerű 4096 nyomáspont még a legfinomabb érintést is képes érzékelni, így hozzájárul pontos munkához. Az érintőceruza hegyének anyaga műanyag. A toll hegye 1,5 mm vastag.

Érintőceruza Samsung S Pen (Fold3) fekete Képernyő

Légy produktív útközben is a kompakt méretnek köszönhetően

A praktikus Samsung stylus tollal különösen értékelni fogod a kijelző kényelmes és intuitív kezelését. Az érintőtoll pontosan érzékeli a nyomást, amit kifejtesz, amikor használod. Ez lehetővé teszi a különböző vastagságú vonalak használatát. A gyengéd vonás vékony vonalakat hoz létre, és fordítva: erősebb nyomás vastag vonalat hoz létre. Ideális választás mindenféle kreatív felhasználásra, például rajzolásra, írásra, szövegkiválasztásra és játékra. A cserélhető hegy lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a stylust az egyedi igényekhez igazítsa. Ezen Samsung érintő ceruza hossza 132,1 mm. Súlya 6,7 g.

Kompatibilis táblagép modellek:

Galaxy Z Fold3

Kompatibilis tablet márkák:

SAMSUNG

Paraméterek

Készülék
Telefonhoz Kész!
Kompatibilitás
Univerzális Kész!
Tablet márka
SAMSUNG Kész!
Tablet modell
Galaxy Z Fold3 Kész!
Technológia
Passzív Kész!

Rendeltetés

Készülék
Telefonhoz Kész!
Kompatibilitás
Univerzális Kész!
Tablet márka
SAMSUNG Kész!
Tablet modell
Galaxy Z Fold3 Kész!

Hegy

Technológia
Passzív Kész!
Nyomáspontok száma
4 096 Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Vastagság
1,5 mm Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Nyomásérzékelés, Cserélhető hegy Kész!

Méret & súly

Hossz
132,1 mm Kész!
Súly
6,7 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung S Pen (Fold3) fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung S Pen (Fold3) černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung S Pen (Fold3) čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung S Pen (Fold3) schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung S Pen (Fold3) schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ