AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Samsung SL-M4080FX szürke

Termékkatalógus
Samsung SL-M4080FX szürke
Lézernyomtató - Fekete-fehér, multifunkciós, A4-es nyomtató / szkenner / másoló / fax, akár. 40 oldal/perc, 1200x1200 dpi, 1 GHz-es processzor, 1 GB, HDD 320 GB, 7" LCD érintőképernyő, DSDF adagoló, duplex, USB 2.0 + LAN
Kód:  PN073g3 Termékszám:  SS395B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SL-M4080FX szürke

A multifunkciós tulajdonságainak köszönhetően ideális a feladatok gyors elvégzésére, valamint az egyszerű és intuitív használatra, amivel értékes időt takarít meg. Az érintőképernyős panel intelligens felhasználói interfészt és kényelmes hozzáférést kínál az előtelepített és saját nyomtatási megoldásokhoz is. A gyorsnyomtatáson kívül ultra nagy szkennelési sebességet is kínál. Kétoldalasan képes beszkennelni akár 60 oldalt is egy perc alatt (ipm), színesen és fekete-fehéren egyaránt, ami egy oldalt jelent egy másodperc alatt. Emellett támogatja a hitelesítést, a nyomtatási feladatok védelmét, és a biztonsági hálózati protokollokat is. Az adminisztrátorok egy vezérlő panelt kapnak, ahol beállíthatják a felhasználók nyomtatási jogait.  

Legfontosabb jellemzők

  • Többfunkciós nyomtató, magas havi terheléssel
  • Extra gyors, kétoldalas szkennelés, adagolóval
  • Nagy felbontással és technológiával a folyamatos élességért 
  • Nagyobb kiterjedésű munkák gyors feldolgozásával
  • A nagy érintőképernyő intuitív kezelést kínál
  • A nyomtató papír bemenete növelhető akár 2300 oldalra (opcionális adapterekkel)
  • ECO gomb a toner felhasználásának csökkentésére, valamint a papír felhasználásának csökkentésére akár 20%-al
  • A merevlemez kapacitása 320 GB
  • Az eredeti tonerek megfelelnek a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú követelményeknek 

Mindig éles kimenet

A nyomtató remekül helytáll vállalati környezetben is, hála a megbízható működésének és a legjobb maximális terhelhetőség arányának a maga kategóriájában. A dokumentumaid mindig tökéletesek lesznek, hála az egyedülálló Rendering Engine for Clean Page (ReCP) technológiának a Samsung cégtől. A ReCP a 1200 x 1200 dpi-vel együtt precízen pontosítja a szöveget a nyomtatott dokumentumok jobb olvashatósága érdekében.

Univerzálisan alkalmazkodik

A XOA webes platform támogatja a széles körű szerver megoldásokat a produktivitás növelésére. A felhasználói interfészen keresztül a felhasználók rengeteg webes megoldást alkalmazhatnak, amelyekkel növelhetik a teljesítményüket. Probléma nélkül használhatsz saját megoldásokat is, vagy pedig választhatod a független szoftvergyártók (ISV) megoldásait is, és feldolgozhatod a bizalmas információkat a biztonságosabb funkciók segítségével. 

Nyomtatás nagyban

Minden bizonnyal szeretnéd, ha a vállalkozásod növekedne és fejlődne. A nyomtató helytáll ezen a terepen is, és képes együtt növekedni a vállalkozásoddal. Ha már nem akarod folyamatosan újratölteni a nyomtatót papírral, vásárolhatsz egy robustus konstrukciót is hozzá, az extra mennyiségű papír számára. Bár a nyomtató képes befogadni összesen 650 darab papírt, a bemeneti részt kiegészítheted választható kiterjesztéssel is, így növelheted a kapacitását akár 2 300 lapra. 

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Kétoldalas automatikus lapadagoló Kész!
Szkennelési sebesség
60 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
40 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
650 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
5,88 s Kész!
Maximális havi kapacitás
120 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
250 lap Kész!

Méret

Magasság
576 mm Kész!
Mélység
481,4 mm Kész!
Szélesség
530 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung SL-M4080FX szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SL-M4080FX šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung SL-M4080FX šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SL-M4080FX Grau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ