ApF HU 30 dnů na vrácení

Samsung SSD 250 GB, kék T5

Termékkatalógus
Samsung SSD 250 GB, kék T5
4,9 164 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) és USB-C interfész, olvasási sebesség akár 540 MB/s, tárhelykapacitás: 250 GB,
Kód:  SAS016g1 Termékszám:  MU-PA250B/EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung SSD 250 GB, kék T5

A Samsung új, hordozható SSD-je, a T5 új mércét állít fel a sebesség, a kapacitás, a tartósság és a csatlakoztathatóság terén. A kompakt és tartós kialakítás, valamint a jelszavas védelemnek köszönhetően a T5 SSD megkönnyíti a mindennapjaid!
Kicsi, kompakt és könnyű
 

Kicsi, kompakt és könnyű

Ha az ember mindig mozgásban van, egyik munka a másikat követi, akkor az adathordozónak és maguknak az adatoknak is fel kell venniük az élet ritmusát. A T5 olyan könnyű, akár egy madártoll, súlya mindössze 51 gramm, mérete pedig a tökéletes hordozhatóság érdekében nagyjából egy névjegykártyának felel meg (10.5mm).


Kicsi, kompakt és könnyű
 

Fékezhetetlen sebesség 

A Samsung V-NAND flash memóriával és a 3.1 USB Gen 2 interfésszel a T5 SSD akár 540 MB/s sebességgel másolja át adataidat - még a nagy méretű, 4K videókat is - , amely akár 4,9-szer gyorsabb, mint a külső HDD-k. Kapacitása 250 GB, így mindent, amire szüksége van a tenyerében tarthat.

Többszörös védelem kívül-belül

Az ütésálló T5 védelme háromszoros: az erős külső fémház, a belső tartókeret és az opcionális, 256 bites, hardveres AES-titkosítás biztosítja a maximális védelmet. Ennek köszönhetően, akár 2 méter magasságból is földet érhet anélkül, hogy megsérülne a készülék.

Kicsi, kompakt és könnyű
 

Kicsi, kompakt és könnyű
 

Könnyed csatlakozás

A T5 több operációs rendszerrel kompatibilis, így kényelmesen csatlakoztatható PC-hez, Android- és egyéb eszközökhöz. A C típusú USB 3.1 csatlakozóval és a C–A típusú USB-kábellel a felhasználók kényelmesen kezelhetik és érhetik el a kívánt tartalmakat.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
74 mm (7,4 cm) Kész!
Magasság
57,3 mm (5,73 cm) Kész!
Mélység
10,5 mm (1,05 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
51 g (0,05 kg) Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung SSD 250 GB, kék T5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SSD T5 250GB modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung SSD T5 250 GB modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SSD T5 250GB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SSD T5 250GB blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ