AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Samsung Level On Pro EO-PN920C arany

Termékkatalógus
Samsung Level On Pro EO-PN920C arany
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli fejhallgató érintéses vezérléssel, mikrofonnal és aktív zajszűrővel, Talk-In Mode, UHQ berendezés szükséges
Kód:  SAAA0303b Termékszám:  EO-PN920CFEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Level On Pro EO-PN920C arany

Kalandozz el a tökéletes hangzás birodalmába - csak te, a kedvenc előadóid, filmed vagy sorozatod és a Samsung Level On Pro fejhallgató. Az UHQ-BT kodek technológiának köszönhetően a Head On Pro a legfejlettebb és leghitelesebb hangot kínálja. A vezeték nélküli kialakítás és a 10 méteres hatótávolság pedig örökre elfeledteti a régi fejhallgatók világát. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hangszigetelés
  • Vezeték nélküli zenei streaming Bluetooth 4.1-en keresztül
  • Mikrofon emlékeztetők rögzítésére vagy telefonhíváshoz
  • Kompatibilis azokkal az eszközökkel, amelyek támogatják a BT UHQ-t
  • Kényelmes érintőképernyős vezérlő és karcsú megjelenés

Semmi ne zavarjon

A Level On Pro fülhallgató hatékonyan elnyomja a zajtok, és segítségével teljes egészében a zenére koncentrálhatsz, köszönhetően az aktív zajcsökkentő funkciónak. Nem zavarja a kintről hallatszódó mentők hangja vagy a kollégák hangzavara sem. Használt az érintőképernyős vezérlőt a hangerő növeléséhez, és biztosan semmi nem fog zavarni.

Oszd meg, amit hallgatsz

Az olvasás ma már nem a tanulás egyetlen módja. Egyre népszerűbbek a hangoskönyvek és az iskolai előadásokról készült hangfelvételek. Halmozd el magad minden nap új ismeretekkel és oszd ezt meg barátaiddal Bluetooth-on vagy az egyedülálló Sound With Me alkalmazáson keresztül. A fejhallgató kompatibilis az összes olyan eszközzel, amelyek támogatják az UHQ BT-t, mint például a Galaxy S6 edge + vagy a Galaxy Note 5.

 

Paraméterek

Szín
Arany Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Level On Pro EO-PN920C arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level On Pro EO-PN920C zlatá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung LEVEL On Pre EO-PN920C zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Level On Pro EO-PN920C gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Level On Pro EO-PN920C gold.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ