30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fekete

Termékkatalógus
Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fekete
4,8 464 értékelés
Töltő adapter - gyorstöltés támogatás, max. töltési teljesítmény 25 W, USB Power Delivery 3.0, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply technológia, a csomag része 1m hosszú kábel, USB-C kábel végződés, iPhone eszközökhöz
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAAW0104e Termékszám:  EP-TA800XBEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fekete

Na engedd, hogy mobilod alacsony akkumulátorszintje megállítson. Ezen Samsung töltő adapter mindig veled lehet. Ez egy gyári töltő, amely iPhone készülékekkel képes kommunikálni. Ez a hálózati töltő 1 kimenettel készült, melynek típusa USB-C és teljesítménye 25 W. Fekete szín dobja fel.

Töltő adapter Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fekete Képernyő
Töltő adapter Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fekete Jellemzők/technológia

Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fekete hálózati töltő alapvető paraméterei

  • Nem okoz többé fejtörést telefonunk töltése ezzel a modern Samsung hálózati töltővel
  • Ez egy gyári töltő adapter
  • iPhone eszközökkel kommunikál
  • Fő kimenet: 1× USB-C 25 W
  • Beépített gyorstöltéssel rendelkezik
  • A töltőt hosszabbító kábellel kapod
  • Dizájnos, fekete szín

Fedezd fel a hálózati töltő praktikus tulajdonságait a népszerű Samsung gyártótól

Ez az USB-C hálózati töltő az elismert Samsung gyártótól, remek asszisztens lesz a mindennapokban. Rövid időn belül is kellőképpen feltölti a mobilod. A gyorstöltés funkció lehetővé teszi a töltési idő csökkentését. A hosszabbító kábelnek köszönhetően akár nagyobb távolságból is töltheted a készüléked. USB-C típusú 1 m hosszúságú kábelt kapsz hozzá. A GaN technológiának köszönhetően a töltő még kedvezőtlen körülmények között is hatékonyan tud működni, mint például magas hőmérséklet, feszültség vagy frekvencia. Kifinomult tekercs hőmérséklet-szabályozó rendszert használ, ami nagymértékben lerövidíti a töltési időt. Azért, hogy megnézhessük a készülék aktuális töltöttségi szintjét a gyártó egy praktikus indikátort épített be.

Töltő adapter Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fekete Oldalnézet

Maximális kimeneti áramerősség:

3 A

Gyorstöltés típusa:

USB Power Delivery 3.0, Samsung Super Fast Charging 2.0 és Programmable Power Supply

  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Töltő típusa
Hálózati Kész!
Gyári/utángyártott
Gyári Kész!
Teljesítmény
25 W Kész!
Fő kimenet típusa
USB-C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Töltő típusa
Hálózati Kész!
Gyári/utángyártott
Gyári Kész!

Töltőáram

Teljesítmény
25 W Kész!
Fő kimenet típusa
USB-C Kész!
Fő kimenetek száma
1 Kész!
Fő kimenet maximális teljesítménye
25 W Kész!
Maximális kimeneti áram
3 A Kész!

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma
1 Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Gyorstöltés, Kábel a csomagban Kész!

Gyorstöltés típusa

Gyorstöltés típusa
USB Power Delivery 3.0, Samsung Super Fast Charging 2.0, Programmable Power Supply Kész!

Kábel

Kábel hossza
1 m Kész!
Kábel csatlakozók
USB-C Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung 25W gyorstöltő + kábel - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Nabíječka s podporou rychlonabíjení (25W) s kabelem černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Nabíjačka s podporou rýchleho nabíjania (25 W) s káblom čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Ladegerät mit Unterstützung für schnelles Laden (25W) mit Kabel schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Ladegerät mit Unterstützung für schnelles Laden (25W) mit Kabel schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ