Akvizice ApF HU ApF HU

Santoku Wüsthof kés GRAND PRIX II

Termékkatalógus
Santoku Wüsthof kés GRAND PRIX II
Konyhakés - Santoku kés GRAND PRIX II széria
Kód:  WUST016 Termékszám:  4174

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Santoku Wüsthof kés GRAND PRIX II

Ez, a Wüsthof által gyártott konyhakés az ázsiai típusú kések közé tartozik. Nemcsak a szakemberek, hanem az ázsiai konyhaművészet szerelmesei is garantáltan nagy hasznát veszik majd. A Santoku nagy és rendkívül éles pengével büszkélkedhet. Ez a kés a kovácsolt késekhez tartozó Grand Prix II modellcsalád tagja, amelynek anatómiai kialakítású nyéllel és tökéletes kiegyenlítettséggel rendelkező termékei nagyon népszerűek.

Legfontosabb jellemzők

  • Sokoldalúság
  • Anatómiai kialakítású nyél
  • Kiváló minőségű anyag
  • Tökéletes egyensúly
  • Népszerű modellsorozat

Gyártása

A késpengét egy darab rozsdamentes acélból készítették, és speciális PrecisionEdgeTechnology technológiával polírozták, amely biztosítja a penge rendkívüli éltartását, illetve hosszú élettartamát. A tiszta fém mag és a tartós műanyag burkolat elegáns megjelenést kölcsönöz a késnek, valamint kényelmes, mégis stabil fogást garantál.

Használata a konyhában

Ezt a kést a japán konyhakések mintájára tervezték, így ideális segítséget nyújt a különféle ázsiai ételek elkészítésében. Könnyedén és örömmel dolgozhatsz vele tökéletes kiegyenlítettségének köszönhetően. Kiválóan alkalmas hús, hal és zöldség előkészítéséhez, aprításához. Éles pengéje segítségével szeletelhetsz vele például paradicsomot anélkül, hogy az vágás közben eldeformálódna vagy szétfolyna. Használat után tisztítsd meg nedves ruhával, majd töröld szárazra.

 

Paraméterek

Kés típus
Santoku kés Kész!
Penge hossza
17 cm Kész!

Típus

Kés típus
Santoku kés Kész!

Penge

Penge hossza
17 cm Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Santoku Wüsthof kés GRAND PRIX II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WÜSTHOF Nůž Santoku GRAND PRIX II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wüsthof Nôž Santoku GRAND PRIX II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wüsthof Santokumesser GRAND PRIX II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wüsthof Santokumesser GRAND PRIX II.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ