Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sava 29 Carbon 8.1

Termékkatalógus
Sava 29 Carbon 8.1 + 15 év garancia a vázra
Mountain bike - váz anyaga: karbon, 12 sebességfokozat, SHIMANO XT RD-M8100-R, SGS 12-SPEED váltó, légvilla, 100 mm felfüggesztés, SHIMANO DEORE XT, BR-M8100 fékek, tömege: 11,6 kg
Kód:  SPTsav055nad Termékszám:  SPTsav055nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sava 29 Carbon 8.1

A(z) Sava 29 Carbon 8.1 kerékpár ideális választás, ha hosszabb biciklitúrákat tervezel. Fajtáját tekintve ez egy MTB kerékpár. Főleg erdei utakon és ösvényeken emelkednek ki pozitívumai. A váz formája sportosabb háttartást engedélyez, így például hegynek felfelé a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és a súlyelosztás is sokkal jobb. A(z) Sava kerékpárja 12 áttételi fokozattal rendelkezik. A kerekek átmérője 29". Ennek köszönhetően szépen kisimítja a kisebb egyenetlenségeket, így a kerékpár használata is kényelmesebb.

A(z) Sava 29 Carbon 8.1 unisex kerékpár legfontosabb tulajdonságai

  • A(z) MTB kerékpár 12 áttételi fokozattal rendelkezik
  • Az MTB (mountain bike) kerékpár terepre és erdei ösvényekre a legjobb
  • A karbonból készült váz nagyon erős és képes elnyelni a rezgéseket
  • Kiváló minőségű hidraulikus tárcsafékek
  • Maximális terhelhetősége: 120 kg
  • A kerék átmérője: 29"
  • Légrugós felfüggesztés
  • Fixálható (lockout) felfüggesztés
  • A(z) Sava 29 Carbon 8.1 bicikli súlya: 11,6 kg

A(z) Sava 29 Carbon 8.1 menettulajdonságai és anyaga

A váz karbonból készült. Erről a korszerű anyagról érdemes megemlíteni, hogy nagyon könnyű, ellenálló és képes elnyelni a rázkódásokat. Egyetlen hátránya, hogy egy nagyobb ütközésnél hajlamos összetörni. A váz terhelhetősége: 120 kg. A(z) Sava 29 Carbon 8.1 légrugós villával rendelkezik. Komoly előnye, hogy hatékonyan csillapítja az apró rezgéseket és a keménysége is testsúlyra szabható. A villa rugóútja 100 mm, így kiválóan tompítja az apróbb úthibákból származó rezgéseket. A lengéscsillapító használata kényelmet nyújt, de erőt vesz el a hajtáslánctól. Ez okból, az első kerék villája zárolható (lockout). A(z) Sava kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátulsó féktárcsa mérete 160 mm illetve 160 mm, amely kiváló hatásfokot garantál.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sava 29 Carbon 8.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sava 29 Carbon 8.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sava 29 Carbon 8.1.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ