Schleich Őskori állat figura – Tyrannosaurus Rex világos zöld mozgazható pofával

Termékkatalógus
Schleich Őskori állat figura – Tyrannosaurus Rex világos zöld mozgazható pofával
Figura - Méretek 24,5 × 15 × 10,5 cm, alkalmas 3 éves kortól
Kód:  HRAif1475 Termékszám:  4005086145283
Schleich Őskori állat figura – Tyrannosaurus Rex világos zöld mozgazható pofával Megszűnt

Schleich Őskori állat figura – Tyrannosaurus Rex világos zöld mozgazható pofával

Tökéletes őskori Tyrannosaurus Rex figura mozgatható állkapocs pofával és gondosan kidolgozott részletekkel. A játék, kézzel festett és a tökéletesen kidolgozott részleteknek köszönhetően a gyermekek nem csak játszani tudnak vele, hanem részletesen megvizsgálhatják, hogy egy ilyen állat, amelyet a Jurassic Park című filmből ismernek, valójában akkor hogyan is nézhetett ki. A figurához lehet egy másik darabot is vásárolni, így a gyereknek otthon szintén lehet egy picike Jurassic parkja.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesen kivitelezett részletek
  • Egy mozgatható állkapocs pofával rendelkezik
  • A játék kézzel festett
  • Fejleszti a gyermekek képzeletét és a motoros készségeit
  • Lehetőség  van megvásárolni más darabokat is ugyanabból a sorozatból
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól
  • Méretei 24,5 × 15 × 10,5 cm

Jurassic Park otthon? Igen!

A Tyrannosaurus Rex őskori állat, amelyet mindannyian ismerünk a Jurassic Park című filmből. A Tyrannosaurus Rex világoszöld színű és egy mozgatható állkapocs pofával rendelkezik, amelyet mentesítettek a szörnyű fogaitól. Ezek valójában akár 15 cm hosszúságot is elértek, sőt, ha azok elvesztek nagyon gyorsan a Tirannosaurus Rex újra kinövesztette. A játék kézzel festett, gondosan ügyelve a részletekre, így a gyerekek amellett, hogy játszanak, a tudásukat szintén elmélyíthetik. A termék alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól és a többi őskori állattal együtt meg lehet őket vásárolni.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló rendeletének és minden jogi normának a cseh, magyar szabályozás szerint. Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozat.

 
 

Paraméterek

Játék magassága
24,5 cm Kész!
Fajta
Dinoszauruszok Kész!

Játék magassága

Játék magassága
24,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Fajta
Dinoszauruszok Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich Őskori állat figura – Tyrannosaurus Rex világos zöld mozgazható pofával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Prehistorické zvířátko – Tyrannosaurus Rex světle zelený s pohyblivou čelistí 14528. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich Prehistorické zvieratko – Tyrannosaurus Rex svetlozelené s pohyblivou čeľusťou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich Prehistorické zvířátko – Tyrannosaurus Rex světle zelený s pohyblivou čelistí. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich Prehistorické zvířátko – Tyrannosaurus Rex světle zelený s pohyblivou čelistí.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ