Schleich Őskori állat figura - kentrosaurusz

Termékkatalógus
Schleich Őskori állat figura - kentrosaurusz
Figura - Méretei 11.9 × 10.5 × 11.5 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1477 Termékszám:  4005086145412

Schleich Őskori állat figura - kentrosaurusz

A gyerekek szeretik a kézzel készített Schleich figurákat.  A Schleich minőségi és hiteles. Schleich figurák  biztonságos és tartós anyagból készülnek, amely megfelel minden biztonsági előírásnak az Európai Unióban. Kézi festés garantálja, hogy minden egyes darab eredeti. A játék 3 éves kortól ajánlott

Legfontosabb jellemzők

  • minőségi és megbízható feldolgozás
  • a biztonságos és tartós gumi
  • mozgatható állkspocs
  • kézzel festett
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Őskori állatok - kentrosaurus

Kézzel készített modell. Egy őskori állat Kentrosaurusz. Mérete 11,9 × 10,5 × 11,5 cm miniatűr mása, egy körülbelül öt méter  magas növényevő dinoszaurusznak, amelynek tüskés a háta.Úgy helyezkednek el, hogy megakadályozzák az ellenség támadását. Az álkapocs mozgatható. Ez a modell illeszkedik minden gyűjteménybe, amely tartalmaz Schleich modelleket.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozásnak. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot is mellette.

 

Paraméterek

Fajta
Dinoszauruszok Kész!

Tulajdonságok

Fajta
Dinoszauruszok Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich Őskori állat figura - kentrosaurusz Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Prehistorické zvířátko – Kentrosaurus 14541. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich Prehistorické zvieratko - Kentrosaurus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prähistorische Tier Schleich - Kentrosaurus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prähistorische Tier Schleich - Kentrosaurus.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ