Schleich őskori állat - Therizinoszaurusz mozgatható állkapoccsal és karokkal

Termékkatalógus
Schleich őskori állat - Therizinoszaurusz mozgatható állkapoccsal és karokkal
Figura - méret: 19,5 × 19,5 × 13,5 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1473 Termékszám:  4005086145290
Schleich őskori állat - Therizinoszaurusz mozgatható állkapoccsal és karokkal Megszűnt

Schleich őskori állat - Therizinoszaurusz mozgatható állkapoccsal és karokkal

Élethű Therizinoszaurusz őskori figura mozgatható állkapoccsal és karokkal, amely minden részletében rendkívül aprólékosan kidolgozott. A játék kézzel festett, és tökéletesen kidolgozott részleteinek köszönhetően a gyerekek nem csupán játszhatnak vele, hanem alaposan megvizsgálhatják, hogyan is nézett a Jurrasic Park című filmből ismert állat valójában. A figura egy sorozat részét képezi, amelynek többi tagja szintén megvásárolható, s így gyermeke létrehozhatja saját kis Jurrasic Parkját.

Fő sajátosságok

  • Tökéletesen kivitelezett részletek
  • A dinoszaurusz alsó állkapcsa és karjai mozgathatók
  • A játék kézzel festett
  • Fejleszti a fantáziát és gyermekek motoros képességeit
  • Megvásárolható hozzá a sorozat többi figurája is
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Méret: 19,5 × 19,5 × 13,5 cm

Jurassic Park otthon? Igen!

Őskori Therizinoszaurusz, amelyet mindannyian ismerünk a Jurrasic Park című filmből. A Therizinoszaurusz alsó állkapcsa és karjai mozgathatóak. Karjain félelmetes karmok meredeznek, melyeket az állat önvédelemre használt. A játék kézzel festett, s készítői nagy gondot fordítottak minden apró részlet kidolgozására, így a gyerekek a játék során tudásukat is gazdagíthatják. A termék 3 éves kortól ajánlott, és további őskori állatok is megvásárolhatók hozzá.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.
 

 
 

Paraméterek

Játék magassága
19,5 cm Kész!
Fajta
Dinoszauruszok Kész!

Játék magassága

Játék magassága
19,5 cm Kész!

Tulajdonságok

Fajta
Dinoszauruszok Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich őskori állat - Therizinoszaurusz mozgatható állkapoccsal és karokkal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Prehistorické zvířátko – Therizinosaurus s pohyblivou čelistí a pažemi 14529. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich Prehistorické zviera - Therizinosaurus s pohyblivou čeľusťou a ramenami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich Prehistorické zvířátko – Therizinosaurus s pohyblivou čelistí a pažemi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich Prehistorické zvířátko – Therizinosaurus s pohyblivou čelistí a pažemi.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ