Schleich Rekreációs lovas lóval

Termékkatalógus
Schleich Rekreációs lovas lóval
Figura - méretek 15 × 18 × 8 cm, alkalmas 3 éves kortól
Kód:  HRAif1456 Termékszám:  4005086421134 Gyártó honlapja:

Schleich Rekreációs lovas lóval

A gyerekek szeretik a kézzel készült Schleich figurákat minőségi és hiteles kidolgozásuk miatt. A figurák biztonságos és ellenálló gumiból készültek, amely megfelel az Európai Unió biztonsági előírásainak. A kézzel festés garantálja, hogy minden figura egyedi darab. A játék 3 éves kortól ajánlott.

 Főbb jellemzők:

  • minőségi és hiteles kidolgozás
  • biztonságos és ellenálló gumiból
  • kézzel festett
  • 3 éves kortól ajánlott
  • 15 × 18 × 8 cm méretű

Rekreációs lovas lóval

A kézzel készített, 15 x 18 x 8 cm nagyságú modell egy barna lovat és amatőr lovasát ábrázolja. A lovas, a nyereg és a kantár eltávolítható. Ez a modell illik a Schleich figurák gyűjteményébe.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK számú, 2009. június 18-án kelt, a játékok biztonságáról szóló rendeletnek és minden cseh jogi normának. Természetesen rendelkezik CE tanúsítvánnyal is.

 

 

Paraméterek

Játék magassága
15 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
15 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich Rekreációs lovas lóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Rekreační jezdec na koni 42113. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich Rekreačný jazdec na koni 42113. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich Rekreační jezdec na koni. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich Rekreační jezdec na koni.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ