Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SCHOLL Velvet Smooth forgófej, 3 × forgófej

Termékkatalógus
SCHOLL Velvet Smooth forgófej, 3 × forgófej
5,0 38 értékelés
Pótfej - - 3 530 Ft/db
Kód:  NOH096 Termékszám:  5997321772554 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCHOLL Velvet Smooth forgófej, 3 × forgófej

Scholl Velvet Smooth s mořskými minerály

Scholl VS forgófej
1× Közepesen érdes fej 2 db
1× Extra érdes fej 2 db
1× Ultra érdes fej 2 db

Különleges, limitált készlet a népszerű Scholl Velvet Smooth forgófejekből. A fejek kompatibilisek az összes jelenleg értékesített Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelővel. A csomag 3 darab 2 darabos csomagot tartalmaz. Próbáld ki a különböző érdességi fokozatokat, hogy kiderüljön, melyik a legideálisabb a számodra.

6

fej

SCHOLL Velvet Smooth

Scholl
Közepesen érdes fej

Ideális az enyhén megkeményedett bőr eltávolításához és kialakulásának megelőzéséhez. A tengeri ásványok tökéletesen puhává és simává varázsolják a bőrt.

SCHOLL Velvet Smooth

Scholl
Extra érdes fej

Ez a fajta fej leginkább a kemény bőr és a bőrkeményedés eltávolítására való. A gyémánt kristályoknak köszönhetően a lábak bőrét hatékonyan, biztonságosan és kellemesen csiszolja.

SCHOLL Velvet Smooth

Scholl
Ultra érdes fej

Ahol már semmi más nem használ, ott a  Schol Ultra fejek megküzdenek a bőrkeményedéssel. Képes megküzdeni a nagyon kemény bőrrel és az ellenálló bőrkeményedéssel is.

Kompatibilis az összes Scholl elektromos reszelővel

Scholl Velvet Smooth Diamond

Rózsaszín

SCHOLL Velvet Smooth

Elektromos körömreszelő, rózsaszín, extra durva fejjel, gyémánt kristályokkal. Vezeték nélküli és ergonómikus. A forgófej cserélhető.

Megtekintés »

Scholl Velvet Smooth Diamond

Kék

SCHOLL Velvet Smooth

Kék színű elektromos reszelő extra durva fejjel, tengeri ásványokkal. Vezeték nélküli és ergonómikus. A forgófej cserélhető.

Megtekintés »

Scholl Velvet Smooth PRO

Száraz és nedves használatra

SCHOLL Velvet Smooth

Újratölthető, vezeték nélküli elektromos reszelő száraz és nedves használatra. Ergonómikus kialakítás, 2 sebesség, a forgófej cserélhető.

Megtekintés »

Scholl Velvet Smooth PRO

Ajándékcsomag

SCHOLL Velvet Smooth

Újratölthető, vezeték nélküli elektromos reszelő, száraz és nedves használatra. Ergonómikus kialakítás, 2 sebességi fokozat. Cserélhető extra durva fej ingyen. Ajándékcsomagolás.

Megtekintés »


Tökéletes lábápolás.

A Schollt több mint 100 évvel ezelőtt egy német származású amerikai orvos, Dr. William Mathias Scholl alapította, aki lelkes úttörője volt a láb anatómiája és élettana tanulmányozásának. Kutatásai tudományos eredményei alapján, amelyek elsősorban a gerinc és a láb betegségeivel foglalkoztak, elkészítette az első anatómiai talpbetéteket. Ezt követte számos más innovatív termék, amelyek világszerte bizonyítottan segítik az embereket az egészséges testtartésban és a kényelmes járásban. A Scholl márka jogosan vált a minőségi lábápolási termékek szinonimájává.


Paraméterek

Darabszám a csomagban
6 db Kész!

Csomagolás

Darabszám a csomagban
6 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SCHOLL Velvet Smooth forgófej, 3 × forgófej Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHOLL Velvet Smooth Rotační hlavice 3 × balení. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCHOLL Velvet Smooth Rotačné hlavice, 3 × balenie.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ