Shop roku 30 dnů na vrácení

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick

Termékkatalógus
SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick
5 1 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: Micellar sampon MK 250 ml, kondicionáló spray 200 ml, MK maszk 200 ml
Kód:  VBAL709 Termékszám:  4045787532494 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick Megszűnt

SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick

A SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Peptide Repair egy stílusos és praktikus kozmetikai hajápoló ajándékszett, amit minden töredezett és erőtlen hajjal rendelkező hölgy és lány nagyra értékel majd. A készlet egy a Peptide Repair micellás sampont, egy Peptide Repair kondicionáló sprayt és egy Peptide Repair hajmaszkot tartalmaz. Ezek a termékek természetes kivonatokkal felhasználásával készültek, hogy puhává és hidratálttá tegyék a vékony szálú hajat, illetve azért, hogy heteken keresztül megőrizzék a festett hajszínt. A SCHWARZKOPF termékek használatát követően a hajad hidratált marad, hajvégeid simák, a hajtöveid pedig erősek lesznek. A kozmetikumok egy praktikus táskában érkeznek.

A SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Peptide Repair ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A készlet egy micellás sampont, egy kondicionáló sprayt és egy hajmaszkot tartalmaz
  • A Peptide Repair készlet elsősorban vékony szálú és töredezett hajhoz készült
  • Rugalmas és erős hajtöveket eredményez
  • A SCHWARZKOPF kozmetikumoknak köszönhetően a hajvégeid kisimulnak
  • Heteken át megőrzi a festett hajszínt
  • A természetes kivonatoknak köszönhetően a haj puha és hidratált lesz
  • Praktikus kozmetikai táskával

Hajtípus:
Elsősorban gyenge, töredezett és sérült hajra.

SCHWARZKOPF BC Bonacure Peptide Repair Rescue (250 ml) micellás sampon

A Schwarzkopf BC Repair Rescue Shampoo sampont a sérült hajszálak figyelmes ápolására tervezték. A termék regenerálja a hajat, gondoskodik a haj erősségéről, hidratálásáról és mély táplálásáról. A Cell Perfector technológiával készült új összetétel ereje a magas koncentrátumú proteolipidekben, illetve a hajszálak sejtjeiben ható hidrolizált keratin és a protein komponens erőteljes kombinációjában rejlik. Ezek az anyagok ápolják a hajszálakban található repedéseket, erőt, vitalitást és rugalmasságot kölcsönözve ezzel a hajnak. Az aminosavakkal és pantenollal készült Amino Cell Rebuild technológia helyreállítja a haj természetes rugalmasságát azáltal, hogy megerősíti a haj szerkezetét. A sampon ápolja, táplálja és hidratálja a hajat. Könnyed textúrájával nem nehezíti el, így használat után is puha és finom illatos lesz.

Alkalmazás:
Vidd fel a nedves hajra és hagyd rajta. Hajmosás után alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Aqua (víz , EAU), nátrium-lauret-szulfát, dinátrium Cocamphodiacetate, PEG-7-gliceril-kokoát, nátrium-kloridot, citromsavat, Polyquaternium-10, Steardimonium hidroxipropil hidrolizált keratin, hidrolizált keratin, pantenol dimetilszilanol hialuronát, glikol Distrearate, nátrium-benzoát, Parfüm (Fragrance), Laureth-4, hidrogénezett ricinusolaj, Cocamimdopropyl betainok, linalool, Glicerin, citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Alpa-izometilionon, nátrium-acetát, propilén-glikol, hangyasav, fenoxietanol, CI77891 (titán-dioxid) BCC12-Base. 

SCHWARZKOPF BC Bonacure Peptide Repair Rescue (200 ml) kondicionáló spray

A Schwarzkopf BC Cell Perfector Repair Rescue Spray Conditioner kondicionálót a sérült haj intenzív regenerálásához tervezték. Az aminosav tartalmú Amino Smoothener hatóanyag gyorsan és eredményesen regenerálja a hajat, megfelelő táplálást biztosítva annak. Hajad így könnyebben kezelhetővé válik a kondicionáló használata után. Mélyen hidratált, kisimult, észervehetően fényes és tökéletesen erős lesz. Nem beszélve arról, hogy csökkenti a hőhatás okozta hajsérülést, azaz a diszulfid hidak sérülésének esélyét a hajban. Biztosíts hajadnak természetes rugalmasságot és intenzitást.

Alkalmazás:
Használat előtt rázd fel és vidd fel a száraz hajra. Nem igényel öblítést!

Összetétel:
Aqua (víz, EAU), ciklometikon, fenil-trimetikon, Steardimonium hidroxipropil hidrolizált keratin, hidrolizált keratin, dimetilszilanol hialuronát, dimetikonol, cetil-PEG / PPG-10/1 dimetikon, Polyquaternium-16, pantenol, citromsav, Parfüm (Fragrance) Cetrimónium Klorid, nátrium-benzoát, limonén, fenoxietanol.

SCHWARZKOPF BC Bonacure Peptide Repair Rescue (200 ml) hajmaszk

A SCHWARZKOPF BC Bonacure Peptide Repair Rescue hidratáló hajmaszk az utolsó lépés a festett haj tökéletes ápolása során. A hajmaszknak köszönhetően hajad egészséggel és élettel teli lesz. A hajmaszk képes a haj regenerálására annak teljes hosszában. Sőt, még a hajszín tartósságát is biztosítja. Megerősíti továbbá a hajszálakat és megszünteti a túlzott lágyságot és töredezésre való hajlamot.

Alkalmazás:
Vidd fel a nedves hajra samponozás után. Hagyd hatni rövid ideig a csomagoláson található utasítások szerint, majd alaposan öblítsd ki a hajadból.

Összetétel:
Aqua (víz, EAU), cetearil-alkohol, izopropil-mirisztát, Behentrimonium Klorid, Distearoylethyl metoszulfát, Steardimonium hidroxipropil hidrolizált keratin, hidrolizált keratin, dimetilszilanol hialuronát, sztearamidopropil dimetil-amin, cetil-palmitát, a dimetikon, Parfüm (Fragrance) citromsav, fenoxietanol, metilparaben, Izopropil-alkohol, cetrimonium-klorid, pantenol, guar-hidroxi-propil-trimonium-klorid, linalool, citronellol, butil-fenil-metil-propion, alfa-izometil-ion, CI 42090 (kék 1).


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF Professional BC Bag Moisture Kick. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SCHWARZKOPF Professional BC X-MAS Bag Moisture Kick.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ