30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Select Tempo TB 5-ös méretű

Termékkatalógus
Select Tempo TB 5-ös méretű
5 1 értékelés
Focilabda - meccslabda
Kód:  SPTif1104 Termékszám:  5703543121687

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Select Tempo TB 5-ös méretű

Még a legjobb felszerelés sem elegendő önmagában egy mérkőzés megnyeréséhez, de jelentős mértékben élvezetesebbé teszi a játékot, s emeli annak színvonalát. A labda precíz kidolgozása hozzájárul az ideális és kiszámítható lövésekhez. A Select gyártócég futball-labdája egyértelmű bizonyítéka ennek. A labda ellenálló műbőrből készült, továbbá a felhasznált EVA habnak köszönhetően a megfelelő mértékű puhaság is biztosított. A labda a levegőben is remekül megtartja kiegyensúlyozottságát, így Ön többé egyetlen góllehetőséget sem fog elszalasztani.

Legfontosabb jellemzők

  • Mérkőzésekre és igényes edzésekre alkalmas futball-labda
  • A rendkívül strapabíró PU műbőr kezeskedik a hosszú élettartamért
  • 32-paneles, hőragasztott felépítés
  • A 3 mm vastagságú EVA hab réteg puha tapintást biztosít
  • Szabadalmaztatott Zero Wing belső
  • Nem szívja fel a vizet

Belső rugalmasságot biztosít

A labda szívét szabadalmaztatott Zero Wing belső alkotja, amelynek a kiváló rugalmasságát, elasztikusságát és hosszú élettartamát köszönheti. A játék során bizonyára Ön is értékelni fogja a labda kiváló visszapattanását, és gömbölyű alakja deformációval szembeni ellenállását. Természetesen a gyártó semmit nem bízott a véletlenre, és minden egyes labdabelsőt külön-külön tesztelt még a behelyezést megelőzően. Így Ön biztos lehet benne, hogy a labdára minden helyzetben számíthat.

Nem szív magába vizet

A minőségi kidolgozás és a fejlett technológiák alkalmazása egyértelműen megmutatkozik minden téren. A labda külső rétege harminckét hőragasztott panelből készült. Ennek köszönhetően a labda nem szívja fel a vizet, amely egyébként felborítaná a labda egyensúlyát. Ne hagyja, hogy az időjárás viszontagságai korlátozzák Önt, és adjon bele mindent minden egyes edzésbe és mérkőzésbe!

 

Paraméterek

Labda mérete
5 Kész!
Rendeltetés
Futball Kész!
Gyártási mód
Ragasztott Kész!
Anyag
Szintetikus Kész!

Labda mérete

Labda mérete
5 Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Futball Kész!

Gyártási mód

Gyártási mód
Ragasztott Kész!

Anyag

Anyag
Szintetikus Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Select Tempo TB 5-ös méretű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Select Tempo TB velikost 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Select Tempo TB veľkosť 5.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ