AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sencor SMR 130 TWIN

Termékkatalógus
Sencor SMR 130 TWIN
4,4 29 értékelés
Adó-vevő - 2 db uhr adóvevő készlet, legfeljebb 7 km-es hatótávolság, hangerő-szabályozás, háttérvilágítású kijelző, fekete színű
Kód:  SN006aq3 Termékszám:  SMR 130 TWIN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SMR 130 TWIN

Sencor SMR 130 TWIN 2 db adóvevőt tartalmaz, hogy mással is megoszthassa a szórakozást. A 7 km-es nyílt terepi adók 8 csatornával rendelkeznek, amelyek automatikus átkereséssel bírnak. A megbízható kommunikáció még hosszabb távolságokon is biztosítja a zajtalan kommunikációt. Lehetőség van a hangerő szabályzására, a hangjelzés és a háttérvilágítású kijelző beállítására is, amely utóbbi megkönnyíti az eszköz használatát a sötétben. A Sencor SMR 130 TWIN segítségével nem fog unatkozni. Az adóvevőkkel jól szórakozhat felnőtt és gyerek egyaránt.

A Sencor SMR 130 TWIN adóvevők legfontosabb jellemzői

  • 2 db adóvevő
  • Sencor SMR 130 TWIN legfeljebb 7 km-es hatótávolsággal
  • 8 csatorna automatikus csatorna-újrakereséssel
  • Automatikus zajcsökkentés funkció
  • Háttérvilágítású kijelző és beállítható hangerő
  • A megszüntethető hang, billentyűhang és csengőhang
  • Szín: zöld-fekete

Adóvevők, amelyekkel jól szórakozhatnak

Sencor SMR 130 TWIN adóvevők az egész családot jól szórakoztatják. Akár 7 km-es hatótávolsággal is rendelkezik! A rádiók számos hasznos funkcióval vannak ellátva: beállíthatja a hangokat, 8 csatornát használhat, automatikus csatornakereséssel van ellátva, automatikus zajcsökkentő funkcióval felszerelt, hívóhangot ki- és bekapcsolhatja.
A készülék 3 db AAA elemmel működik, merülés esetén erről tájékoztató jelzést nyújt. A távadókon készlet két övtartót is tartalmaz. Élvezze a távoli kommunikációt a Sencor SMR 130 TWIN készülékekkel!

Méretek:
145 × 51 × 35 mm


Paraméterek

Rádió lefedettség
7 km Kész!
Csatornák száma
8 Kész!
Elem típusa
AAA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

Alap funkciók

Rádió lefedettség
7 km Kész!
Csatornák száma
8 Kész!
Elem típusa
AAA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SMR 130 TWIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SMR 130 TWIN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SMR 130 TWIN.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ