Shop roku 30 dnů na vrácení

Sencor SWM 160 R

Termékkatalógus
Sencor SWM 160 R
4,0 404 értékelés
FM Transzmitter - Transzmitter, USB 2.0, Line-In, vezeték nélküli MP3 átvitel FM-en keresztül, LCD kijelző, töltő, 12V DC tápegység, távvezérlés
Kód:  JN391f2 Termékszám:  SWM 160R Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sencor SWM 160 R

Csúcsminőségű transzmitter a Sencor-tól matt gumírozott kivitelezésben, nagyméretű LCD kijelzővel. E modell 206 csatornából fogadja az FM rádióhullámokat. Memóriakártya-olvasót (SD és MM), továbbá USB tárolót is csatlakoztathat, utóbbihoz magas sebességű beépített USB 2.0 porttal rendelkezik. Nagyméretű LCD kijelzőjének köszönhetően ösztönösen és egyszerűen vezérelhető mind a hangerő, mind a hangkiegyenlítő, vagy használható bármelyik lejátszási funkció. A Sencor SWM 160 R-t automatikus tápellátással üzemel, amely 12 - 24 Voltos feszültséget igényel.


Műszaki adatok:

Design:
Matt gumírozott felület


FM modulátor:
206 FM csatorna

Támogatott formátumok:
MP3, WMA


Interfész:
Memóriakártya-olvasó: SD, MMC
USB port
Audio bemenet

Kijelző:
LCD háttérvilágítással

Tartozékok:
távirányító


Vezérlési lehetőségek:
Hangerőszabályzó
Hangkiegyenlítő
Funkciók: szünet, vissza, előre

Áramellátás:
12-24V-os auto-csatlakozó

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SWM 160 R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWM 160 R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SWM 160R.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ