Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

SHIMANO SH-ME100ML MTB Cipő - fekete

Termékkatalógus
SHIMANO SH-ME100ML MTB Cipő - fekete
Kerékpáros cipő - MTB, Zárakat nem tartalmaz, férfi, SPD pedálokhoz, szorítórendszer: tépőzár, gumi járótalp, tömege: 0,359 kg
Kód:  SPTshim043nad

SHIMANO SH-ME100ML MTB Cipő - fekete

A SHIMANO MTB SH-ME100ML férfi kerékpáros cipő nagyszerű választás azok számára, akik a legnehezebb hegyvidéki terepen is szeretnek bringázni. Tökéletes erőátvitelről gondoskodik a cipő és a kerékpár között - magasfokú kényelmet és tartást nyújt pedálozás közben. Anyaga minőségi műbőr, melyet rendkívülitartósság és légáteresztő képesség jellemez, melyhez a hálós felsőrész nagyban hozzájárul. A dupla tépőzáras pánt megbízható és rendkívül biztonságos rögzítést garantál. A jobb láthatóság érdekében a cipő sarkán fényvisszaverő elem található.

A SHIMANO MTB SH-ME100ML kerékpáros cipő legfontosabb jellemzői - fekete

  • Férfi kerékpáros cipő
  • Hegyi terepbringázáshoz tervezték
  • Tökéletes tartás pedálozás közben
  • Kimagaslóan kényelmes
  • Kiváló minőségű műbőrből készül
  • Megbízható rögzítés, két tépőzárral
  • A jobb láthatóság érdekében fényvisszaverő elemmel
  • Rendkívül ellenálló, tökéletesen tapadó gumi talp
  • SHIMANO MTB SH-ME100ML Mountain Enduro technológiával 
  • Torsional Balance a jobb kezelhetőségért
  • Színváltozat: fekete

Tökéletes tapadás

A SHIMANO kerékpáros cipő talpa kiváló minőségű gumiból készül, amely tökéletesen idomul és tapad, egyben ellenálló érintkezési felületeket biztosít a lábujj és a sarok területeire. A Mountain Enduro technológiának köszönhetően a cipő bármilyen helyzetben és bármilyen terepen jól tartja a lábat. A Torsional Balance rendszerrel pedig a kerékpár irányítása egyszerűbb, optimalizált pedálozási hatékonyság mellett.SHIMANO SH-ME100ML kerékpáros cipő kivételes tapadást és tökéletes tartást nyújt a legigényesebb terepeken is. 

Méretek:
41, 42, 43, 44, 45 a 46 EU

Súlya:
359 g / 42 EU


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SHIMANO SH-ME100ML MTB Cipő - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHIMANO MTB obuv SH-ME100ML, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SHIMANO MTB obuv SH-ME100ML, čierna.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ