AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Shock Doctor térdmerevítő 863, fekete

Termékkatalógus
Shock Doctor térdmerevítő 863, fekete
5 1 értékelés
Bandázs - térdszorító
Kód:  SPTspin118nad
Shock Doctor térdmerevítő 863, fekete Megszűnt

Shock Doctor térdmerevítő 863, fekete

A Shock Doctor 863 térd kötés kifinomult kialakításának köszönhetően enyhíti a fájdalmat. A testhez idomuló körkörösre kötött szövetből készült, amely tökéletesen légáteresztő és remekül elvezeti a nedvességet. A bandázs kiválóan rögzít, enyhíti a fájdalmat, és túlmelegedés vagy bőrirritáció nélkül nyújt támaszt. A rögzítést formázott rögzítő zónák biztosít, amelyek elősegítik a vér és az oxigén jobb áramlását. A rendkívüli kényelem lehetővé teszi, hogy a sportolók hosszú ideig viseljék, amely segíti a gyógyulást és a felépülést. Készülj fel az elképesztő mértékű kényelemre és hatékonyságra a Shock Doctor bandázzsal!

A Shock Doctor térd 863 bandázs fő jellemzői

  • Különböző méretek állnak rendelkezésre  a térd kerületének megfelelően - L/XL (35,6 - 40,6 cm) vagy S/M (21,1 - 35,6 cm)
  • Az alacsony profilú támasztéknak köszönhetően enyhül a térdkalács fájdalma
  • Shock Doctor térd fekete kivitelben
  • Az egymást átfedő belső pántok alacsony profilja rengeteg elhelyezési lehetőséget kínál a Shock Doctor bandázs számára
  • Csúcskategóriás Z-Grip állítható kompressziós rögzítés
  • Lycra kötések a tartós kényelem érdekében
  • N-Tex neoprén csiszolt béléssel
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Shock Doctor térdmerevítő 863, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shock Doctor bandáž koleno 863, černá . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Shock Doctor bandáž koleno 863, čierna.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ