AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sigma Sportster + Mono RL fehér

Termékkatalógus
Sigma Sportster + Mono RL fehér
Kerékpár lámpa - első és hátsó, 50 lm fényáram, 50 m-es hatótávolság, működéséhez szükséges: 1×akkumulátor, 7 óra maximális üzemidő, IPX4 vízállóság, 131 g
Kód:  SPTif1071 Termékszám:  4016224182510

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sigma Sportster + Mono RL fehér

Egy kiváló első és hátsó kerékpáros lámpaszett a Sigmatól. A Sigma Sportster első lámpája egy CREE LED-del működik, amely akár 40 LUX-os intenzitású fényt is képes kibocsátani. Tökéletesen megvilágítja az utat, valamint a környezetet, és hosszú élettartammal rendelkezik. A lámpa tiszta fehér fényel rendelkezik. Az eszköz időtlen, elegáns dizjánnal bír, alumínium konstrukciójának hála. Magas minőségű alapanyagok felhasználásával készül. A lámpa vízálló, így orssz időjárási körülmények között is használható. A hátsó lámpát kisméretű, könnyűsúlyú kialakítása teszi praktikussá, a vörös LED fénye pedig távolról is látható. A LED-es lámpák falhasználási céljai igen széles spektruot fednek le, a mindennapok és a sportolás terén egyaránt. A felszerelésük rendkívül egyszerű - 22 és 32 mm közötti kormányrudakra egy műanyag szorítócsattal, illetve egy gumi pánttal helyezhetőek fel. A lámpák fénye 400 méterre is elér.

A termék legfontosabb jellemzői:

  • 1 x CREE fehér LED  első fényszóró, intenzitása: 40 LUX
  • 1 × piros LED 0.5W hátsó lámpa
  • Vízállóság: IPX4
  • 2 világítási mód
  • LED-es akkumulátor állapotjelző fény
  • microUSB-vel tölthető
  • Színe: fehér

Kitartóan világít.

Első lámpa:

A lámpa egy újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely microUSB kábel segítségével tölthető. A speciális akkumulátortechnológiának köszönhetően a lámpa nem merül le teljesen használaton kívül. Az akkumulátor teljes feltöltéséhez 4 óra szükséges. Az akkumulátor töltöttségét LED-es fények jelzik. A SIGMA jelzés minden betűje 20%-os töltöttséget jelez - ahogy egy betű fény kihunyt, azonnal tudod, hogy készüléked merülőfélben van. Az akkumulátor üzemideje 7 óra.

Hátsó lámpa:

A hátsó lámpa szintén újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely microUSB kábel segítségével tölthető. A speciális akkumulátortechnológiának köszönhetően ez a lámpa sem merül le teljesen használaton kívül. Az akkumulátor teljes feltöltéséhez 3 óra szükséges. A töltöttséget egy LED-es fény jelzi, amely a bekapcsoló gombon foglal helyet. Ha az akku kapacitása 85% alá esik, a LED zöld színűre vált. Ha ez az érték 15% alá ér, a LED vörös színben világít tovább. Az akkumulátor üzemideje 7 óra.

Paraméterek:

Tömeg:

Első lámpa: 96 g
Hátsó lámpa: 35 g

Első lámpák lefedettsége:
50 m

Láthatóság:
400 m (hátsó lámpa)

Sokoldalú alkalmazás.

Az első lámpa szerszámok nélkül is felhelyezhető a kerékpár kormányrúdjára, egy praktikus műanyag szorítócsat segítségével. A tartó 22mm és 32mm közötti vastagságú kormányrudakra helyezhető fel. A lámpát egyszerűen leveheted a kerékpárról, és magaddal viheted - így biztosan nem lopják majd el. A hátsó lámpa egy gumi pánt segítségével helyezhető fel.

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Világítás típusa
Szett Kész!
Max. akkumulátor élettartam
7 óra Kész!
Fényáram
50 lm Kész!
Hatótáv
50 m Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Világítás típusa

Világítás típusa
Szett Kész!

Tulajdonságok

Max. akkumulátor élettartam
7 óra Kész!
Fényáram
50 lm Kész!
Hatótáv
50 m Kész!
Láthatóság
400 m Kész!
Vízállóság
IPX4 Kész!

Tápellátás

Áramforrás típusa
Tölthető akkumulátor Kész!
Akkumulátorok száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sigma Sportster + Mono RL fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sigma Sportster + Mono RL bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sigma Sportster + Mono RL biela.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ