AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Siguro EK-P320B Cool Touch

Termékkatalógus
Siguro EK-P320B Cool Touch
4,2 60 értékelés
Vízforraló - térfogat 1,5 l, minimális térfogat 0,5 l, teljesítmény 2200 W, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, Cool Touch burkolat (maximális felületi hőmérséklet 60 °C), fedélzár, automatikus kikapcsolás, ha a vízforralót forrás közben kiveszik, ha nincs elég víz és ha a forráspontot elérte, működésjelző lámpa, rejtett fűtőtekercs, forgatható talp, Strix csatlakozó, beépített kábeltároló, kábel hossza 75 cm, 3 év garancia
Kód:  SGR_EK_P320B Termékszám:  SGR-EK-P320B

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Siguro EK-P320B Cool Touch

Ma már kevesen tudjuk elképzelni a konyhánkat vízforraló nélkül. A stílusos Siguro vízforraló 1,5 l kapacitást és egyszerű vezérlést kínál. Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például műanyag. A kitűnő minőségű Siguro vízforraló teljesítménye 2200 W. A hasznos állandó szűrő biztosítja a tiszta, szennyeződésektől és esetleges vízkőtől mentes vizet. A vonzó klasszikus stílust fekete dizájn hangsúlyozza ki. A stílusos és megbízható Siguro vízforraló kanna számtalan hasznos funkciója és előnyös tulajdonsága biztosítja a könnyű és gondtalan használatot.

Vízforraló Siguro EK-P320B Cool Touch Képernyő
Vízforraló Siguro EK-P320B Cool Touch Jellemzők/technológia

Az elegáns Siguro EK-P320B Cool Touch elektromos vízforraló legfontosabb előnyei

  • A stílusos Siguro vízforraló könnyű és hatékony használatot biztosít
  • Kapacitása: 1,5 l
  • Kiváló minőségű anyagokból készült, mint például műanyag
  • A hasznos Siguro elektromos vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • A készülék része a hatékony állandó szűrő
  • Klasszikus kivitel
  • Fekete kivitelű vízforraló kanna
  • Dupla falú kivitele hatékony szigetelést és hőtartást biztosít
  • A gyors és kényelmes használatot a forgótalp és a kábeltároló rekesz segíti
  • A vízforraló biztonságát garantálja a precíz brit STRIX csatlakozó
  • A fűtőspirál a kanna aljában található
  • A készülék üzemi állapotára LED jelzés figyelmeztet
  • Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció

Egy igazán biztonságos vízforraló

A gyártó gondoskodott arról, hogy a vízforraló használata valóban biztonságos legyen. A vizforraló biztonságát és hatékony hőtartását biztosítja a gyártásnál alkalmazott dupla falú kialakítás. A használat során a készülék külső fala nem forrósodik fel, így családod egyik tagját sem kell attól féltened, hogy megégeti magát. A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a kanna feneke alatt van elhelyezve, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Vízforraló Siguro EK-P320B Cool Touch Oldalnézet
Vízforraló Siguro EK-P320B Cool Touch Műszaki vázlat

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam

Ezen Siguro vízforraló kanna nem csak az előállításához alkalmazott anyagok magasfokú minőségével dicsekedhet, hanem forgótalppal és kábeltároló rekesszel is az egyszerű használat érdekében. A vízforraló bármilyen szögből a talpra helyezhető. Említést érdemel a pontos brit STRIX csatlakozó is, amely hosszú élettartamot és a vízforraló vitathatatlan megbízhatóságát biztosítja. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely mutatja, hogy a vízforraló működésben van. Hasznos funkció az automatikus fedélnyitás is, amely leegyszerűsíti a víz kannába töltését.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Űrtartalom
1,5 l Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,5 l Kész!
Tulajdonságok
Duplafal, Strix csatlakozó, LED világítás, Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Beépített Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Díj

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siguro EK-P320B Cool Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro EK-P320B Cool Touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siguro EK-P32 Cool Touch Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro EK-P32 Cool Touch Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro EK-P32 Cool Touch Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ