Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Silk'n Face FX bőrmegújító és fiatalító eszköz

Termékkatalógus
Silk'n Face FX bőrmegújító és fiatalító eszköz
Masszírozó gép - csökkenti a ráncokat, javítja a bőr szerkezetét, Home Fractional technológia
Kód:  SILPC012 Termékszám:  SIL-FACE
Silk'n Face FX bőrmegújító és fiatalító eszköz Megszűnt

Silk'n Face FX bőrmegújító és fiatalító eszköz

Azt szeretné, hogy bőre tíz évet fiatalodjon, mindösszesen nyolc hét alatt? Mindez lehetséges a forradalmi Silk'n Face FX segítségével. A készülék fragmentált vörös fényt és mélyreható melegítést használ a bőr megújítására, a ragyogó, fiatalos külső visszaállítása érdekében. Mindezt diszkréten, otthona kényelmében végezheti. Azonnali és hosszú távú hatásokat is megfigyelhet a készülék alkalmazásával.

A Silk'n Face FX főbb jellemzői

  • Forradalmi anti-aging technológia
  • Azonnali és hosszú távú eredmények
  • Csökkenti a ráncokat
  • Javítja a bőr szerkezetét
  • Növeli a bőr ragyogását
  • Csökkenti pórusméretet
  • Aktiválja kollagént a bőr regenerációjához
  • Biztonságos és diszkrét használat otthonakényelmében

Hogyan működik Silk'n FaceFX?

A Home Fractional techonlógia a bőr melegítésének és a mély fragmentált megvilágításának kombinációjával működik. Előbbi egyenlő energiaelosztásának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeire hat, ahol a bőr regenerációjáért felelős kollagént stimulálja, utóbbi pedig megnövekedett véráramlást és sejtmegújulást eredményez. Ez a folyamat csökkenti a bőr öregedését, valamint a ráncokat, javítja a bőr textúráját és csökkenti a pórusméretet. A technológia utolsó eleme a LED világítás, mely stimulálja a bőr alsó rétegeit és megfiatalítja annak megjelenését.

Biztonságos használat

A készülék lézer és IPL technológia szakértőinek bevonásával készült a bőr megfiatalítása érdekében és bármely bőr típusra és színre alkalmas. Biztonságos otthoni garantált a mellékelt használati utasítás követésével.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Silk'n Face FX bőrmegújító és fiatalító eszköz
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Přístroj pro zmírnění projevů vrásek Face FX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Silk´n Prístroj na zmiernenie prejavov vrások Face FX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk´n FaceFX Hautverjüngungsgerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk´n FaceFX Hautverjüngungsgerät.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ