Simba Elektronikus mikrofon

Termékkatalógus
Simba Elektronikus mikrofon
4,0 1 értékelés
Zenélő játék -Elektronikus mikrofon MP3, 4 ritmus, 30 cm-es, az ajánlott életkor 6 év
Kód:  HRAmm044 Termékszám:  4006592604011

Simba Elektronikus mikrofon

A Simba elektronikus mikrofon egy eredeti játék a kis énekeseknek. Minden kis énekesnek vagy énekesnőnek kell egy ilyen különleges mikrofon, hogy kiemelje a hangjukat, és zenei előadásaik megfelelő színvonalúak legyenek. A mikrofon mp3 kompatibilis, így nem probléma az énekeket feltölteni, rögzíteni, vagy összehasonlítani az előzőekkel. Tartalmaz négy demo dallamot, hogy kezdő énekesek dolgát megkönnyítsék. A fényhatások előhozzák a kisgyerekek tánc és zenei tehetségét, és ezáltal lesz 'profibb' az előadásuk.

 Ez az interaktív játék segít az éneklésben, fejleszti a tehetséget és a zene iránti szenvedélyt. A játék elemmel működik (2 x 1,5 V LR6), amiket a csomagolás nem tartalmaz.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompatibilis MP3 lejátszóval
  • Fnyhatások
  • 4 demo ritmus
  • Vidám móka a kis énekeseknek
  • Alkalmas  6 éves kortól
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simba Elektronikus mikrofon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Elektronický mikrofon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Simba Elektronický mikrofón. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba elektronisches Mikrofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba elektronisches Mikrofon.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ