Shop roku Akvizice ApF HU

Simplehuman pedálos szelektív szemeteskuka, 58 l, rozéarany

Termékkatalógus
Simplehuman pedálos szelektív szemeteskuka, 58 l, rozéarany
5 3 értékelés
Szemetes - szelektált hulladékgyűjtéshez, űrtartalma 58 l, anyaga rozsdamentes acél, rózsaszín kivitel, nyitás pedállal, 2 tartály, méretek 65,5 x 56 × 36 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  SIHODK028 Termékszám:  CW2035 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Simplehuman pedálos szelektív szemeteskuka, 58 l, rozéarany Megszűnt

Simplehuman pedálos szelektív szemeteskuka, 58 l, rozéarany

Tiszta és biztonságos

A szelektív hulladékgyűjtésre alkalmas Simplehuman pedálos kukának elegáns megjelenést kölcsönöz a rozéarany színű, rozsdamentes acél külső, így tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba is. A kszemetes két tartályt rejt, melyek könnyen eltávolíthatók, teljes térfogata 58 liter. A fedél nyitásáról pedig egy erős, acél pedál gondoskodik.


Praktikus szemeteszsák tartó

Simplehuman szemetes praktikus, beépített szemeteszsák tartóval felszerelt, így a zsákok mindig kéznél vannak a csere alkalmával.  A könnyebb kezelhetőség érdekében beépített kerekek és gumi alátétek állnak rendelkezésre a kosár stabilitásának biztosítására.


Nano bevonat

A szemetes felületét nano bevonattal látták el, hogy megvédje a rozsdamentes acélt az ujjlenyomatoktól és a konyhában fellelhető különböző vírusoktól és baktériumoktól. Ezenkívül az anyag könnyen karbantartható, ezért a hulladéktároló külseje és belső része is mindig higiénikusan tisztítható, ami megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését is. 


A hulladék egyszerű újrahasznosítására

Nem kell aggódnod a hulladék újrahasznosításával kapcsolatban sem. A Simplehuman szeméttároló két részre osztott, így egyik fele műanyagnak vagy papírnak, a másik vegyes hulladék tárolására szolgálhat. Ez a megoldás nagyon praktikus és környezetbarát.


 

Paraméterek

Szélesség
56 cm Kész!
Magasság
65,5 cm Kész!
Mélység
36 cm Kész!
Szín
Rózsaszín Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!

Méret

Szélesség
56 cm Kész!
Magasság
65,5 cm Kész!
Mélység
36 cm Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
58 l Kész!
Nyitás módja
Pedálos Kész!
Edények száma
2 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simplehuman pedálos szelektív szemeteskuka, 58 l, rozéarany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simplehuman Pedálový koš na tříděný odpad 58l, rose gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Simplehuman Pedálový kôš na triedený odpad 58 l, rose gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simplehuman Pedal-Abfalleimer für Trennmüll 58l, rose gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simplehuman Pedal-Abfalleimer für Trennmüll 58l, rose gold.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ