Stellar Blade Stellar Blade

Snapchat Spectacles

Termékkatalógus
Snapchat Spectacles
Szemüveg - sport napszemüveg kamerával
Kód:  SSPVR1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Snapchat Spectacles

A jól ismert közösségi média platformot működtető cég, a Snapchat bemutatja első hardverét. A Spectacles napszemüveg nem csak egy stílusos kiegészítő, hanem egy olyan eszköz, amelynek két beépített kamerarendszere kommunikál a Snapchattel.

Legfőbb jellemzők

  • Stílusos napszemüveg beépített kamerával
  • Két nagy látószögű kamera rövid videók rögzítésére
  • Automatikus Snapchat szinkronizálás
  • iOS és Android támogatás
  • Egész napos akkumulátor élettartam
  • Az akkumulátor üzemidejét LED-fények jelzik

Két kamera

A kamerák a napszemüveg két oldalán helyezkednek el, egyenként 115°-os látószöggel. A kameráknak köszönhetően azt rögzítheti, amit lát, 10 másodperces szakaszokban – ezt az időt akár egy gomb segítségével fél percre is növelheti. A rögzített felvételt a szemüveg egyből elküldi a Snapchat alkalmazásba. A halszem formátumnak köszönhetően a felvételt megvághatja, az eredmény pedig fektetve és állítva is tökéletesen látható lesz.

Egyszerű használat

A Spectacles napszemüveg egyik előnye, hogy egészen addig tárolja a rögzített felvételt, amíg nem kapcsolódik adatszinkronizációra a telefonjához. Így nem kell, hogy telefonja mindig önnél legyen. A szemüveg iOS és Android rendszerrel is kommunikál – iOS rendszer esetén a videókat Bluetooth-on keresztül is elküldheti. A gyártó egész napos akkumulátor élettartamot garantál, ám használattól függően naponta akár 4-szer is feltöltheti a speciális csomagolás segítségével.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Snapchat Spectacles Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Snapchat Spectacles Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Snapchat Spectacles. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Snapchat Spectacles Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Snapchat Spectacles Schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ