30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

SOMAT All in One Extra 70 db

Termékkatalógus
SOMAT All in One Extra 70 db
Mosogatógép tabletta - megbízhatóan eltávolítja a zsírt, ragyogó csillogást biztosít - 58,43 Ft/tabletta
Kód:  MYC210 Termékszám:  9000101356601 Gyártó honlapja:

SOMAT All in One Extra 70 db

Egy jó mosogatógép elvégzi helyetted a mosogatást. Ha szeretnéd tudni, hogyan lehetne a munkád könnyebb, akkor a válasz egyszerű. Vásárolj minőségi mosogatógép tablettát egy olyan márkától, mint a(z) SOMAT. A kiszerelés 70 darab kapszulát tartalmaz. A mosogatógép tabletták jelölése All in 1. Garantálják a legmakacsabb szennyeződések eltávolítását, továbbá öblítőt és sót is tartalmaznak. A(z) SOMAT All in One Extra 70 db mosogatótabletta abszolút környezetbarát. Mivel kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, óvja a környezetet. Alacsony hőfokon is kitűnően tisztít.

A(z) SOMAT All in One Extra 70 db mosogatógép tabletta fontosabb jellemzői

  • A(z) SOMAT All in One Extra 70 db mosogatógép tabletta könnyen használható
  • Teljesen környezetbarát
  • A kiszerelés 70 darab kapszulát tartalmaz
  • Széria: All in 1

Paraméterek

Fajta
Multifunkciós Kész!
Sorozat szerint
3 az 1-ben Kész!

Fajta

Fajta
Multifunkciós Kész!

Sorozatonként

Sorozat szerint
3 az 1-ben Kész!

A Somat márka már több, mint 50 éve nagy szakértője a mosogatógépeknek, erre nincs is jobb bizonyíték, mint a Gold, az All in One Extra, az All in One vagy a Classic termékcsaládok funkcionális mosogatógép tablettái vagy géljei. Az edények tökéletes tisztaságát a 12 funkciójú Somat Gold tabletta garantálja, amely a Somat tisztítószerek leghatásosabb fegyvere az odaégett ételmaradékokkal szemben. 2019-ben a Somat Gold elnyerte a közönségdíjat az automata mosogatógépek kategóriájában a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, mint az év újdonsága. A Somat emellett kitalálta az #enjoytogether kezdeményezést is, amelynek üzenete, hogy a legkedvesebb pillanatokat szeretteinkkel egy finom tányér étel mellett élhetjük meg.

Megjegyzés:
» Összes mosogatógép tabletta

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SOMAT All in One Extra 70 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SOMAT All in One Extra 70 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Somat All in One Extra 70 ks.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ