30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Sony Charging Dock DK52 fekete

Termékkatalógus
Sony Charging Dock DK52 fekete
4,2 7 értékelés
Töltődokkoló - A Sony Xperia Z3+/Z5/Z5 Compact / Z5 Premium számára
Kód:  SOM5040b2c Termékszám:  1292-7609 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Charging Dock DK52 fekete

Egy töltődokkoló különböző típusú Sony mobiltelefonokhoz. Ez a hasznos eszköz egészen új dimenziókat nyit meg a töltésben. Ideális otthonra, de akár utazás alatt is használható. Alapvetően apró méretű, így különösebb probléma nélkül belefér a táskák vagy egyéb csomagok legkisebb zugaiba is. A DK52 nem rendelkezik felesleges csatlakozóval, csupán annyi a dolgod, hogy behelyezd be a telefonod a dokkolóba.

Támogatja:
Sony Xperia Z3 + / Z5 / Z5 Compact / Z5 Premium

 
  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Töltő típusa
Hálózati Kész!
Gyári/utángyártott
Gyári Kész!
Töltőpad/állvány bemenete
Micro USB Kész!
Jellemzők
Kábel a csomagban Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Töltő típusa
Hálózati Kész!
Gyári/utángyártott
Gyári Kész!

Bemenetek & kimenetek

Töltőpad/állvány bemenete
Micro USB Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Kábel a csomagban Kész!

Kábel

Kábel csatlakozók
Micro USB Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Charging Dock DK52 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Charging Dock DK52 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Charging Dock DK52 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Ladestation DK52 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Ladestation DK52 Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ