AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sony CMT-SBT40D

Termékkatalógus
Sony CMT-SBT40D
3,0 2 értékelés
Mikro HiFi - 50 W teljesítmény, CD, FM tuner, RDS, Bluetooth, kijelző, USB, 3,5 mm-es jack csatlakozó, 3,5 mm-es jack bemenet, távirányító
Kód:  JW136e Termékszám:  CMTSBT40D.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony CMT-SBT40D

Ez a kitűnően felszerelt SONY CMT-SBT40D mikrorendszer többféle módon képes lejátszani kedvenc zenéit. A rendszer kiváló hangzást és széles választékú kapcsolatot biztosít. Így le tudja játszani a zenét a CD-ről vagy hallgathatja kedvenc rádióállomásait az FM tuner segítségével. Miután csatlakoztatja a TV-hez, meg lehet nézni filmeket még DVD-ről is. Ennél a modellnél sem hiányozhat a Bluetooth és az NFC vezeték nélküli technológia, amelyek lehetővé teszik a kapcsolódást egy okos készülékkel egy gombnyomással. A klasszikus designjával - egy fő egység és két hangszóró - a CMT-SBT40D valódi dekorációvá válik minden szobában.

Legfontosabb jellemzők

  • Univerzális mikrorendszer, amely lejátszik zenét és videót is
  • Támogatja a vezeték nélküli Bluetooth és NFC technológiákat
  • Lejátszás USB-ről
  • Lehetőség van a mobiltelefonok és tabletek USB-n keresztüli töltésére
  • Miután csatlakozik a TV-hez, filmeket lehet lejátszani DVD-ről
  • Beépített FM tuner (20 beállítható csatorna)
  • Összteljesítmény 50 W
  • Stílusos design
  • Videó és fejhallgató kimenet

Kiváló hang, nagy teljesítmény

Élvezze a csúcs hangminőséget 50 W-os (25 W x 2) maximális teljesítmény mellett. A két szélessávú hangsugárzó szépen kiegyensúlyozott hangzást nyújt a teljes frekvenciatartományban, ezáltal minden dallam egyértelműen és tisztán hallható. A Mega Bass mód biztosítja a tökéletes mély hangokat. Válassza ki az ideális beállítást az éppen hallgatott műfajhoz - a hét sávos equalizer számos előre beállított módot tartalmaz, mint például az R'n'B, hip hop, rock és így tovább.

Mindenféle zene egy helyen

Az előlapon megtalálható egy világos kijelző, egy gomb a be- és kikapcsolásra, egy hangerőszabályzó gomb, egy USB port és egy fejhallgató kimenet. Az USB bemenet nemcsak arra szolgál, hogy a zenét a flash drive-ról le lehessen játszani, hanem ezen keresztül tölteni lehet a mobil eszközöket is. A beépített FM rádió RDS-vel lehetővé teszi legfeljebb 20 kedvenc állomás mentését. Az NFC segítségével azonnal párosítani lehet a mobiltelefont vagy a tabletet a CMT-SBT40D-vel. Amennyiben az eszköz nem rendelkezik ezzel a funkcióval, akkor használható a szabványos Bluetooth szolgáltatás. A csomag tartalmaz még egy távirányítót is a kényelmesebb használat érdekében.

Paraméterek

Teljesítmény
50 W Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Tuner típusa
FM Kész!
Előbeállítások száma
20 × Kész!
Lejátszó szélessége
170 mm Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!
Előbeállítások száma
20 × Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
50 W Kész!

Méret & súly

Lejátszó szélessége
170 mm Kész!
Lejátszó magassága
132,5 mm Kész!
Lejátszó mélysége
222 mm Kész!
Hangszóró szélesség
132,5 mm Kész!
Hangszóró magasság
214 mm Kész!
Hangszóró mélysége
207 mm Kész!
Tömeg
4,8 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony CMT-SBT40D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CMT-SBT40D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony CMTSBT40D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CMT-SBT40D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CMT-SBT40D.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ