AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SONY SDHC Class 10 UHS-I 16 GB

Termékkatalógus
SONY SDHC Class 10 UHS-I 16 GB
5 2 értékelés
Memóriakártya - olvasósebessége akár 94 MB/s, írósebessége akár 45 MB/s, File Rescue Software adat-helyreállító szoftver, vízálló, ellenáll a röntgensugaraknak, ütéseknek és a magas hőmérsékletnek
Kód:  DU251b0 Termékszám:  SF16UX Gyártó honlapja:

SONY SDHC Class 10 UHS-I 16 GB

A Sony Micro SDHC formátumú megbízható memóriakártyája, amely adapterrel, szabványos SD méretben kapható. Köszönhetően a Class 10-es technológiának dicséretes átviteli sebességre képes, így jó minőségű fényképek és videók készítésekor is felhasználható. A kártya adatok mentésére és szállítására is alkalmas, így helyettesítve a pendrive-ot, vagy a mára már elöregedett floppy lemezeket. A kártya alkalmas a multimédiás lejátszókban, táblagépekben és mobiltelefonokban való használatra, ahol minden bizonnyal előnyére válik majd az akár 94 MB/s olvasósebessége, és az UHS-I technológia támogatása is. A kártya kapacitása lehetővé teszi nagy mennyiségű fénykép, videó, zene és más fájlok tárolását. A vásárlónak lehetősége van a File Rescue alkalmazás telepítésével az elveszett adatok visszanyerésére is.

A SONY SDHC fő jellemzői

  • Az SDHC kártya kapacitása 16 GB
  • Élvezze az akár 94 MB/s olvasósebességet a Class 10-es kártyával
  • Ideális nagy felbontású videofelvételek rögzítésére
  • A sérült fájlok megmentése érdekében együttműködik a File Rescue szoftverrel
  • A SONY márkanév garantálja a magas megbízhatóságot
  • Ellenáll a röntgensugárzásnak, az ütéseknek és a magas hőmérsékletnek

File Rescue

Az eszközök néha meghibásodnak, és az adatok, legyenek azok fényképek vagy akár más fájlok,  megsérülhetnek vagy elveszhetnek. A File Rescue szoftver egy hatékony eszköz a sérült vagy elveszett adatok visszaállítására, amely ráadásul rendkívül könnyen kezelhető. Az XAVC S video formátumot és a 4K felbontást ugyancsak támogatja. A Sony memóriakártya tulajdonosai ingyenesen letölhetik.

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
16 GB Kész!
Olvasási sebesség
94 MB/s Kész!
Írási sebesség
45 MB/s Kész!
Sebességosztály
Class 10 Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
16 GB Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
94 MB/s Kész!
Írási sebesség
45 MB/s Kész!

Sebességkategória

Sebességosztály
Class 10 Kész!
Memóriakártya felülete
UHS-I Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SONY SDHC Class 10 UHS-I 16 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONY SDHC 16GB Class 10 UHS-I. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SONY SDHC 16GB Class 10 UHS-I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SDHC 16 Gigaybte Class 10, UHS-I. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SDHC 16 Gigaybte Class 10, UHS-I.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ