Sphero Ultimate Lightning McQueen

Termékkatalógus
Sphero Ultimate Lightning McQueen
Távirányítós autó - Villám McQueen intelligens készülékekkel (iOS /Android) vezérelt játék versenyautó, kapcsolat Bluetooth Smart 4.0 segítségével, az akkumulátor élettartama 40 perc, töltése 1 óra, sebesség akár 9,6 km/h, kapcsolat távolsága akár 30m
Kód:  DDV2001o Termékszám:  C001ROW

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sphero Ultimate Lightning McQueen

Závodní autíčko na dálkové ovládání
 

Gyors, mint a villám

Villám McQueent, a versenyautót biztosan ismered. Most büszke tulajdonosa is lehetsz ennek a járműnek, amit bajnokká is képezhetsz. Elég egy okostelefonra letölteni az irányító alkalmazást, rálépni a gázra, és nézni, hogyan reagál a parancsaidra az autó. Rendezz versenyt a barátaiddal, driftelj, tolass, kerüld ki ügyesen az akadályokat, s mindezt akár 9,6 km/h sebességgel. 


Meg tud hajolni és kacsint is

Villám reagál minden érintésedre. Az autócska például felemelkedik, oldalra dől, vagy kifejezi érzelmeit a tökéletes szem és száj animációnak köszönhetően. Hanggal is tud reagálni. Az éjszakai autózáshoza járgány automata első és hátsó lámpákkal van felszerelve.


Legfontosabb jellemzők

  • Irányítás okostelefonos alkalmazás segítségével
  • Bluetooth kapcsolat
  • Animált LCD kijelző
  • Teljesen reaktív robotikus játék
  • Rövid töltési idő
  • Hosszú vezérlési hatótávolság, egészen 30 m

Vezérlés mobil alkalmazáson keresztül

Ahhoz, hogy Villámot irányíthasd, egy alkalmazást szükséges telepíteni iOS vagy Android rendszerű okostelefonodra. A telefon Bluetoothon keresztül kommunikál a járgánnyal akár 30 méter távolságig. 


Okno řízení
 

Vezérlőképernyő
Az irányítópanel lehetővé teszi Neked az autó egyszerű vezérlését, beleértve a driftelést és a tolatást. Elég egy kis gyakorlás, és hamarosan a kisujjadban lesz. 

Pit Stop Panic
 

Pit Stop Panic képernyő
A versenyre való felkészülés kemény edzést igényel. A Pit Stop Panic játékban tökéletesíted szerelői tapasztalataidat a versenyboxokban.

Acting studio
 

Acting studio képernyő
Villám akár 150 animációt tud 'lejátszani'. A szkripteknek köszönhetően kombinálhatod az animációkat a hangokkal, és így különböző mini történeteket hozhatsz létre.



Ovládání pomocí chytrého telefonu
 

6 motor a maximális vezetési élményért

Sphero Ultimate Lightning McQueen 6 motorral van felszerelve, közülük kettő az animatronikus szájat és az emotív felfüggesztést vezérli, másik kettő az első kerekeket hajtja, és kettő a kormányzás pontosságát biztosítja. A nagy kapacitású akkumulátoroknak köszönhetően biztosított a hosszú üzemidő, egy feltöltéssel akár 40 percig irányíthatod Villámot.


kiváló vezethetőség
 

Kiváló menettulajdonságok

A gumiabroncsok anyaga lehetővé teszi, hogy Villám problémamentesen haladjon nem csak a kemény felületeken, de kis sebesség mellett a szőnyegen is. A maximális vezetési élményért a járgány beépített fényérzékelőkkel van ellátva, amelyek rossz látási viszonyok esetén automatikusan bekapcsolják az első és hátsó LED lámpákat.


 

A játék  megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK  június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló, és minden magyar jogi norma szerinti szabályozásnak. Természetesesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

RC autó típusa
Gyerek Kész!
Fókusz
Gyerek Kész!
Használat
Beltéri Kész!
Motor típusa
Elektromos egyenáramú Kész!
Maximum sebesség
9,6 km/h Kész!

Típus

RC autó típusa
Gyerek Kész!

Tulajdonságok

Fókusz
Gyerek Kész!
Használat
Beltéri Kész!
Motor típusa
Elektromos egyenáramú Kész!

Haladó funkciók

Maximum sebesség
9,6 km/h Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sphero Ultimate Lightning McQueen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Ultimate Lightning McQueen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sphere Ultimate Lightning McQueen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Ultimate Lightning McQueen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Ultimate Lightning McQueen.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ