Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Spigen Slim Armor tok iPhone X készülékhez arany

Termékkatalógus
Spigen Slim Armor tok iPhone X készülékhez arany
Telefon tok - beépített kihajtható állvány, kétrészes konstrukció, katonai tanúsítvány, leejtésnek ellenálló
Kód:  SP003c2h6z3 Termékszám:  057CS22136 Gyártó honlapja:
Spigen Slim Armor tok iPhone X készülékhez arany Megszűnt

Spigen Slim Armor tok iPhone X készülékhez arany

Szeretne extra védelmet nyújtani a telefonjához? Válassza ki a SPIGEN Slim Armour arany védőburkolatát, amely katonai igazolással rendelkezik. Ez egy nagyon tartós kettős, két részből álló tok. A burkolat hátlapja TPU-ből készül, keret poliakarbonátból. A SPIGEN Slim Armor a készülék könnyű és nem toxikus védelmét is magában foglalja. Másik vitathatatlan előnye a nagyon kellemes felület és pontos kialakítás. Értékelni fogják a telepítés után. A védőburkolat nem blokkolja a kábelek vagy csatlakozók bemenetét. Könnyű telepíteni és eltávolítani. Ezenkívül örömmel fogadja a hátlapon található integrált billenőtartót, amely tovább növeli a fedőképességet.

A Spigen Slim Armour Gold fő előnyei

  • A mobiltelefonjának extra védelme károsodástól
  • Katonai igazolás
  • Megnövelt ellenállás az esések és karcolások ellen
  • A telefon egyszerű kezelése
  • Nincs blokkolt bemenet és gomb
  • Egy praktikus billenőállvány (pl.g. a videók, képek kényelmesebb megtekintéséhez)
  • Maximális kompatibilitás az iPhone X készülékkel

Miért van Spigen védőburkolat?

A mobiltelefonok védelme az első eszközök óta megoldódott. NapjainApproxan, amikor nagy a tendencia az érintőképernyős mobiltelefonok esetében, az igények még mindig növekszenek. Nem csak arról szól, hogy a mobiltelefont bőr, ruhával vagy más esetben elrejtette. Ha valaki hív, akkor sokkal több időt vesz igénybe. Csak a mobiltelefon használatát nem kell fizetni. Mert néhány héttel vagy hónapos használat után kisebb repedéseket, karcolásokat és egyéb kozmetikai hibákat kezelhet. Ezért tervezték a nagyon merev polikarbonátból készült védőburkolatot. Köszönhetően a vékony és könnyű, nem zavarja a mobiltelefon vonal . Ha valaki hív, mobiltelefonja van a keze ügyében. Ha néhány hónap múlva összehasonlítja a mobiltelefont a borítóval és a fedél nélkül, világos, hogy ki a győztes.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spigen Slim Armor tok iPhone X készülékhez arany
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Slim Armor Gold iPhone X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Slim Armor Gold iPhone X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor Gold iPhone X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Slim Armor Gold iPhone X.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ