Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus

Termékkatalógus
Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus
4,5 4 értékelés
Védőtok - ultra vékony, elegáns védőtok, karcsú burkolat, tökéletesen rásimul a készülék kecses és lekerekített formáira, könnyen felhelyezhető és eltávolítható
Kód:  SP003c2g21 Termékszám:  043CS20854 Gyártó honlapja:
Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus Megszűnt

Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus

Extra védelmet szeretne biztosítani mobiltelefonjának? Válassza a SPIGEN Thin Fit-et! Vitathatatlan előnye a precíz kivitelezése. Ez egy elképesztően vékony, mégis nagyon tartós polikarbonát tok. A védőtok elsőrangú védelemmel látja el mobilteleonját a karcolások ellen. Ha szeretné megkímélni készülékét a felesleges karcolásoktól és olyan állapotában megőrizni, mint új korában, akkor érdemes beszereznie egy polikarbonát tokot.

Legfőbb előnyei

  • Extra védelem a mobiltelefon számára
  • Fokozza a karcállóságot
  • Rendkívül tartós és könnyű
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Egyetlen csatlakozónyílást sem fed el

Miért használjon védőtokot mobiltelefonján?

Mobiltelefonja néhány heti vagy hónapnyi használata után apró repedésekkel, karcolásokkal és egyéb esztétikai hibákkal kell foglalkoznia. Ezért alkották meg ezt az erős polikarbonátból készült védőtokot. Vékony és könnyű kialakításának köszönhetően nem befolyásolja a telefon használatát. Ha valaki hívja, mobiltelefonja azonnal használható. Ha néhány hónap elteltével összehasonlít egy védőtokkal és anélkül használt telefont, egyértélmű, melyik kerül ki győztesként.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Thin Fit Jet Black iPhone 7 Plus /8 Plus.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ