Akvizice ApF HU Shop roku

SPLAT Special SILVER fogkrém 75 ml

Termékkatalógus
SPLAT Special SILVER fogkrém 75 ml
Fogkrém - fluoridmentes, ínyvédelem, zománcvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális
Kód:  ZUB1250 Termékszám:  4603014009807

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPLAT Special SILVER fogkrém 75 ml

Tapasztald meg az aktív ezüst egyedülálló gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatását még a szájhigiénia során is. A SPLAT Special Silver fogkrém cinkkel, menta és más gyógynövények kivonataival nemcsak erős és egészséges fogakat garantál szuvasodás nélkül, hanem extra friss leheletet és tökéletesen egészséges szájüreget is. Az aktív ezüstionok nagyon hatékonyan pusztítják el a baktériumokat és vírusokat, így nemcsak a fogszuvasodás ellen védenek, hanem egészségesen, gyulladás nélkül tartják az ínyt és a nyálkahártyát is. A fontos ásványi anyagokkal dúsított hidroxiapatit a cinkkel együtt hatékonyan remineralizálja a fogakat, továbbá képes lezárni a fogzománcban található mikrorepedéseket. A borsmenta kivonat gondoskodik a hosszú távú friss leheletről. A SPLAT Special Silver fogkrém nem tartalmaz fluoridot, SLS/SLES-t, PEG-et, parabéneket, klórhexidint, szacharint, szintetikus festékeket vagy aromákat.

A SPLAT Special Silver fogkrém főbb jellemzői

  • Bizonyított gyulladáscsökkentő, antibakteriális és vírusellenes hatások

    SPLAT Special Silver fogkrém aktív ezüstionokkal és fontos ásványi anyagokkal
    Az aktív ezüst elpusztítja a baktériumokat és a vírusokat, tökéletesen egészségesen tartja a szájüreget
    A cink a hidroxiapatittal együtt remineralizálja a fogakat és gyógyítja a mikrorepedéseket a fogzománcban
    A SPLAT Special fogpaszta fenntartja a megfelelő pH-értéket a szájüregben
    Borsmenta kivonata a hosszú távú friss leheletért
    A SPALT Special Silver fogkrém nem tartalmaz fluoridot, SLS/SLES-t, PEG-et, parabéneket, klórhexidint, szacharint, szintetikus festékeket vagy aromákat

Hatóanyagok: 
aktív ezüst - antibakteriális és vírusellenes hatások, megelőzés a gyulladások ellen
perilla és borsmenta kivonata, rattan kivonat és antibakteriális bisabolol kamillából - a kellemes illatért és a friss leheletért
Polydon - eltávolítja a bakteriális lepedéket és megakadályozza a fogkő kialakulását
cink-glükonát és hidroxiapatit ásványi anyagokkal gazdagítva, magnéziummal, kalciummal és cinkkel - remineralizálja a fogzománcot

Összetétel:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Zinc Gluconate, Perilla Frutescens Seed Extract, Sodium Benzoate, Mica, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Menthol, Potassium Sorbate, Zinc Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Bisabolol, CI 77891, PVP, Menthyl Lactate, Silver, Magnesium Phosphate, Mentha Piperita Oil, Charcoal Powder, Maltodextrin, Krameria Triandra Root Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Limonene, Citric Acid.

Összetétel

összetétel.
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Glicerin, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Cink-glükonát, Perilla Frutescens magkivonat, Nátrium benzoát, Mica, Stevia Rebaudiana levélkivonat, Menthol, Kálium-szorbát, Cink-hidroxiapatit, Xantán gumi, Bisabolol, CI 77891, PVP, Mentil-laktát, Ezüst, Magnézium-foszfát, Mentha Piperita olaj, Szénpor, Maltodextrin, Krameria Triandra gyökérkivonat, Ananas Sativus gyümölcskivonat, Limonene, Citric Acid.

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Fogkrém típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Univerzális Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Fluoridmentes, Ínyvédelem, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SPLAT Special SILVER fogkrém 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPLAT Special Silver 75 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPLAT Special SILVER zubná pasta, 75 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ