Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Spokey Skyway

Termékkatalógus
Spokey Skyway
4,4 6 értékelés
Nyakpárna utazáshoz - méret: 29x29cm, külső anyaga: 8% elasztán, 92% poliészter, belső anyaga: 100% poliészter, töltet: polisztirol gyöngy
Kód:  SPTspo0058 Termékszám:  5901180395724

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spokey Skyway

A Spokey Skyway utazópárnája kellemes, kényelmes pihenést biztosít. Különösen alkalmas a bármilyen közlekedési eszközzel történő hosszú utazásokhoz. Az ergonomikus alakjának köszönhetően körbeöleli a nyakad, és megtámasztja a fejed. Elsőként említendő előnye, hogy a polisztirol gyöngy töltet tökéletesen alkalmazkodik a nyak, a váll és a fej formájához, így ezt a nyakpárnát nem szükséges felfújnod, a többivel ellentétben. Másik előnye a kétféle felület - egy „hideg” és egy „meleg”. Így mindenki saját igénye szerint választhat. A Skyway párna poliészter és elasztán anyagok kombinációjából készült, és 29 × 29 cm méretű.

A Spokey Skyway párna legfontosabb jellemzői

  • Ideális utazási kiegészítő
  • Kényelmes alvást biztosít ülve
  • Ergonomikus forma a nyak körül
  • Megtámasztja a fejet
  • Polisztirol gyöngy töltet
  • Kétféle külső felület
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Skyway. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spokey Skyway.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ